Uz pomoć vastite logike i iskustva ne mogu više utvrditi šta mi je, pa se obračam stručnjacima i sa nestrpjenjem očekujem vaš odgovor.
Pre mesec dana otprilike uhvatila me prehlada, propraćena temperaturom..u proseku 37,5. Curenje nosa, malaksavost, uglavnom ništa neobično za grip. Više manje sam taj period od svega nekoliko dana preležala, uzimala ferveks i povremeno brufen zbog glavovolje.
Nekoliko dana kasnije preselila sam se iz Novog sada u Beograd i posle nekoliko dana počeo je da me svrbi grlo, nos i uši. Nos mi nije ni prestao da curi, samo se sad to pojačalo. Pojavila se i temperatuta, oko 37,3..4..pomislila sam na moguću alergiju, jer deo u kom živim pun je zelenila koje cvati, mada nikad nisam bila alergična ni na šta. Temperatura je posle 2 dana nestala, a curenje nosa i kašalj-to nije prestajalo. Posle 2 sedmice opet se pojavljuje temperatura i traje sad 4 dana. Pojavi se odjednom, usred dana..odjednom osetim strašan umor i potrebu da legnem. Umori me nekoliko koraka. Temperatura je uvek izmedju 37,3 i 38. Brufenom je smanjim, ali se ona tako u toku dana pojavi 2, 3 puta. Ne boli me ništa, samo me muči ta temperatura i curenje nosa sa iskašljavanjem. Pijem vitamine, med, mirujem..ali mi se čini da čim nešto malo uradim u kuči, poput ručka, slomim se posle toga. Nisam državljanin republike srpske, pa ne mogu kod lekara, zato molim vas da mikažete šta bi to moglo biti i šta ja sama po tom pitanju mogu učiniti.
Hvala.
Šta mi je?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA