http://www.anksioznost.net/
informacije sa ove stranice su mi pomogle da shvatim sta mi se desava i kako da se nosim sa tim!
Medjutim, ono sto mi je najvise pomoglo jeste molitva, post, pricesce! Ovo preporucujem svima koji su vernici
i da drzeci se ovoga potrude se da spoznaju veru na pravi nacin! Ja sam oduvek bio vernik ali sam shvatio da to sve nisam shvatao na pravi nacin pa svoje dane zivota i jesam provodio uvek nervozan i ljut!
na ovoj stranici ima jako korisnih savjeta, pa je moja preporuka da se sve ono sto pise na njemu dobro procita jer ce se svi
koji imaju ovaj problem pronaci u tome.
Sta mi je???
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Sta mi je???
Zahvaljujem!!!!!!!!!
Ovo je vec korisno,
Bas mi se dopalo,sto si prihvatio a vidim i da je stvarno imalo sta da se doda na tvoj prethodni komentar,stvarno mi je zvucao nekompletno ipomalo nekorektno.
Naravno,molim sve da procitaju do kraja iako misle da im je to sve poznato i da su vec citali 100 puta. Mozda jedna recenica dopire do vas i dodirne vasa osecanja -svest i pokrene kolo u drugom smeru,a onda je stvar u vasim rukama i samo treba nastaviti,boriti se, jer VREDI sigurno, makar ponesto lepo u zivotu smo zasluzili samo ga treba naci a ne treba biti halav, pa traziti sve za sebe.
HVALAAAAA i srecno svima
Ovo je vec korisno,
Bas mi se dopalo,sto si prihvatio a vidim i da je stvarno imalo sta da se doda na tvoj prethodni komentar,stvarno mi je zvucao nekompletno ipomalo nekorektno.
Naravno,molim sve da procitaju do kraja iako misle da im je to sve poznato i da su vec citali 100 puta. Mozda jedna recenica dopire do vas i dodirne vasa osecanja -svest i pokrene kolo u drugom smeru,a onda je stvar u vasim rukama i samo treba nastaviti,boriti se, jer VREDI sigurno, makar ponesto lepo u zivotu smo zasluzili samo ga treba naci a ne treba biti halav, pa traziti sve za sebe.
HVALAAAAA i srecno svima