STA SADRZE CIGARETE???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

Veliki broj sastojaka cigareta proizvodjaci cuvaju kao tajnu. Kao sto, recimo, skoro niko zivi na planeti ne zna sta ima u Coca-Coli, kao sto komsinka nece da ti kaze zasto njeno slatko ima tako lepu boju, a tvoje ne, iako ti je ona dala recept za njega (zato sto je kokoska nesto namerno izostavila :) )... U svakom slucaju, malo ko zna sta se sve nalazi u cigareti.
One price o crnim plucima pusaca ne stoje bas skroz, jer ce neko ko je stanovao u Beogradu ceo zivot (ili jos bolje Pancevu), a nije pusio, imati isto tako crna pluca, kao neko ko ima pristojan pusacki staz... Svakakve price kruze o cigaretama... Nekome cigarete mogu da isprovociraju neku bolestinu, nekome ne...
Da se razumemo, to je jedno zlo neopevano. Trudnoca i cigarete se ne slazu nikako. Cigarete i rak pluca se slazu vrlo dobro. U svakom slucaju, ako pusis, imas vise sansi da obolis od necega, ali ne znaci i da ces svakako oboleti...
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Svaka cast Bumbar!
Odlican zakljucak!
Pozdrav
romanticna dusa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 23, 2007 9:31 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od romanticna dusa »

Bila sam pusac 12 godina, i prestala sam pre 4 godine. Mislim da je to najveca glupost koju sam radila u zivotu. Zalosno je muciti svoja pluca, nije fer prema njima...
Samo toliko :wink:
Odgovori