sta raditi???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
laki-boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 6:51 pm

sta raditi???

Post od laki-boy »

Postovani,moj problem je to sto sam pre nekoliko godina dobio ubod noza u predelu leve lopatice,tom prilikom noz je pogodio kosku na levoj lopatici,tako da mi pluca niisu zakacena,ali ipak sam imao dren u prednjem delu leve strane grudnog kosa.....Moje pitanje je da li je moguce da sada osecam posledice na promenu vremena, a osecam ih I to sto me povremeno boli taj deo ledja,a I osecam peckanje rebara, I imam utisak da me taj isti noz jos uvek rezeee:)))),ali to mi se ne desava stalno ima dana kada ne osecam nista,ali ima dana kada osecam sve te simptome,e to tako traje skoro 6 godina. Inace normalno se hranim,od skorije sam poceo da trcim 2-3KM 3-4 puta nedeljno,igram fudbal, radim skoro svaki dan,ne osecam malaksalost I pun sam energije....Da li ima razloga za brigu ili su te pojave normalne sto se tice moje situacije..unapred hvala uz veliko postovanje!!!
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Re: sta raditi???

Post od Ivanna Kraljica »

moze da bude da je od vremena,obicno hoce da zaziga,ja sam imala povredu ruke i tacno osecam svaku promenu vremena isto traje vec neko duze vreme.....
ja sma isla kod lekara i meni su rekli da nema razloga za brigu jer je to neka nazvali su prateca pojava....
Odgovori