sta raditi???
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
sta raditi???
Postovani,moj problem je to sto sam pre nekoliko godina dobio ubod noza u predelu leve lopatice,tom prilikom noz je pogodio kosku na levoj lopatici,tako da mi pluca niisu zakacena,ali ipak sam imao dren u prednjem delu leve strane grudnog kosa.....Moje pitanje je da li je moguce da sada osecam posledice na promenu vremena, a osecam ih I to sto me povremeno boli taj deo ledja,a I osecam peckanje rebara, I imam utisak da me taj isti noz jos uvek rezeee:)))),ali to mi se ne desava stalno ima dana kada ne osecam nista,ali ima dana kada osecam sve te simptome,e to tako traje skoro 6 godina. Inace normalno se hranim,od skorije sam poceo da trcim 2-3KM 3-4 puta nedeljno,igram fudbal, radim skoro svaki dan,ne osecam malaksalost I pun sam energije....Da li ima razloga za brigu ili su te pojave normalne sto se tice moje situacije..unapred hvala uz veliko postovanje!!!
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: sta raditi???
moze da bude da je od vremena,obicno hoce da zaziga,ja sam imala povredu ruke i tacno osecam svaku promenu vremena isto traje vec neko duze vreme.....
ja sma isla kod lekara i meni su rekli da nema razloga za brigu jer je to neka nazvali su prateca pojava....
ja sma isla kod lekara i meni su rekli da nema razloga za brigu jer je to neka nazvali su prateca pojava....