sta raditi

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
tastatura011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 23, 2010 2:39 pm

sta raditi

Post od tastatura011 »

Pozdrav svima,ja sam Marko imam 22 godina.U poslednjih 2 godine imam nagli pad samopouzdanja i volje,zbog cega sam imao problema u zivotu,najvise na fakultetu i u ljubavi.Izgubio sam interesovanje za fakultet i napustio sam ga,izgubio sam hrabrost da prilazim devojkama kao ranije.Gledam na sebe mnogo nize nego ranije,prosto taj pad samopouzdanja me sprecava na svim zivotnim poljima da napredujem.Cak i kada mi se desava nesto lepo to vrlo kratko traje,jednostavno kao da ne mogu da budem srecan vise kao nekada.I jos plus neki glupi osecaj koji me obuzme kada sam medju nekim nepoznatim ljudima kao neka neprijatnost.Ako neko ima slicna iskustva neka pise .Hvala unapred!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: sta raditi

Post od drbgd »

pocetak anksiozno-depresivnog poremecaja.
idite sto pre kod psihoterapeuta psihodinamske orijentacije, na pocetku ste javljanja, nemate velike tegobe i brzo cete izaci iz problema, vratiti se na studije, itd. ne oklevajte!
ThePilot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 18, 2010 7:39 am

Post od ThePilot »

eh da sam ja imao ovakav savet,kada je mene 'to' obuzelo :) nazalost tri godine su prosle,skolu sam napustio,devojku nemam i iscekujem dan kada cu postati normalan.tvojih sam godina,samo ja imam jako rumenilo lica,koje je osetljivo na toplo/hladne situacije pa cini styvari jos gorim.medjutim polako nadzirem na stvetlo u ovom mracnom i dugackom tunelu,kojem izgleda nema kraja,barem za sada :wink:
tastatura011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 23, 2010 2:39 pm

Post od tastatura011 »

Pa napisao sam i ja tamo da nje to meni odjednom...nego u protekle dve godine se vec desava.A kolko vec ides na terapiju?Jel koristis neke lekove ili samo razgovor?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

kreni ---i ne pitaj puno -kako i na koji nacin--jer to samo produzava problem-da si ranije to uradio vec bi bilo ok-da li lek da li drugo to ce odluciti doktor-kad vec ti nisi uspeo-prepusti se nekom drugom i veruj da nisi sam uspeo cim si dosao do tog stanja
sve ce biti ok ako krenes kod doktora bez 100 pitanja
ThePilot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 18, 2010 7:39 am

Post od ThePilot »

Ne,ja se nelecim medicinom,vec samostalno :lol:...Izbegavam neprijatne situacije koliko mogu,ali opet cu da napomene da rumenilo licu pogorsava stvari,uostalom jednom kada to prevazidjem,precicu i preko ovoga :roll:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

nadam se da ces uspeti sam al ipak ti savetujem potrazi pomoc lekara---makar da te uputi ka resenju-nije to bas lako
Odgovori