Imali smo odnos, on nije ejakulirao u meni, ali mi je posle dotako vaginu. Menstruacija mi se zavrsila pre jedan dan. Da li je moguce da ostanem u drugom stanju ili ne, i da li je potrebno da uzimam pilulu za dan posle ili ne?
Molim vas odgovorite mi sto pre
sta da radimo
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Apsolutno je moguce. O verovatnocama je diskutabilno pricati: ako ostanes trudna z atebe ce to biti 100%, zar ne?! Uzmi PCC, a sledeci put pamet u glavu oboje i kondom - ne samo zbog zastite od nezeljene trudnoce, vec i zato sto se tako stitis od seksualno prenosivih bolesti, i AIDSa na prvom mestu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nazalost videla sam svojim ocima desetinu maloletnica kojima su sanse bile 'minimalne' a ostale su u drugom stanju bas na isti ovaj nacin, z akoji svi vispreno smatrate da de besprekorno bezbedan ocigledno. Nemojte biti neozbiljni za Boga miloga, devojci nije bitno da li su joj sanse minimalne ili ne minimalne, nego d ali postoji MOGUCNOST DA ZATRUDNI. Postoji, i bolje jedna PCC tableta nego kiretaza za 2-3 meseca! Zar nam nije dovoljno abortusa u ovoj zemlji, pobogu!?!?