Sta da Radim
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 29, 2007 1:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sta da Radim
Danas mi je psihijatar odredio dijagnozu Depresija,Anksioznost i sta vec ne,propisan mi je Deprozel 20 mg po pola tablete prvih sest dana a onda nastavak po jednu celu ujutro.Imam sve simptome panicnog poremecaja i anksioznosti,skoro sve,jutros prvu polovicu popio i bilo mi je ok do povratka kuci sa posla,a onda nastaju nekakve izmaglice ,lupanje srca ,preskoci istog ili sta vec,slusao me je slusalicama i rece da je srce ok .Nimalo ugodna situacija ,ko god je osetio zna ,dali da nastavim i ujutro pa da me isto snadje ili da prekinem do Utorka kad dolazi psihijatar u nase malo mesto,unapred zahvalan.
Re: Sta da Radim
Obavezno nastavi jer to sto ti se desava nije od leka vec upravo od anksioznosti zbog koje ga pijes.Potrudi se sto vise da ne obracas paznju na to sto ti se desava, radi nesto da skrenes misli bar nekoliko dana dok lekovi ne pocnu da deluju.
Samo ako nastavis sa terapijom mozes doci do izlecenja. Nisi jedini, mnogi su prosli isti taj put i sada su ok, Da je lako, nije ali bice dobro.
Samo ako nastavis sa terapijom mozes doci do izlecenja. Nisi jedini, mnogi su prosli isti taj put i sada su ok, Da je lako, nije ali bice dobro.
-
- Novi član
Zasto bi mi srce preskakalo ako sam anksiozan ili ti depresivan,ponavljam slusao me je danas ,valjda bi nesto cuo ako je do herca ili se to mozda necuje.Neznam .kad ustanem i nesto radim neosjetim to,a ako legnem krene da skakuce lupa.
Pa naravno da bi primetio danas kada te poslusao da je do srca.
Cim ti nista ne primecujes dok setas ili radis nesto znaci da sam u pravu i da je to anksioznost. Nista ne brini, samo budi uporan i ne odustaj od terapije, odlicna je videces
Cim ti nista ne primecujes dok setas ili radis nesto znaci da sam u pravu i da je to anksioznost. Nista ne brini, samo budi uporan i ne odustaj od terapije, odlicna je videces

-
- Novi član
Valjda je tako,hvala vam najljepse na podrsci,Ubrzan rad srca imam poodavno,ali preskakanje je doslo u skorije vrjeme odmah posle oceve smrti kojoj sam prisustvovao,i mislim da me je to dobro rastreslo,
Takva stresna situacija je sigurno bila i okidac za aritmije i anksioznost. Sve to je usko povezano sa strahom od smrti i ne dozvoli sebi da upadnes u zacarani krug svega toga. Kako to izgleda? Pa upravo ovako kao sto je krenulo kod tebe kao i kod miliona drugih. Obicno covek oseca neki problem, kao ti sada preskakanje kojeg nema pri pregledu pa krece da trazi pomoc od drugog lekara misleci da onaj prvi nije dobro video i tako sve u krug.Svi slezu ramenima i kazu nije ti nista a tebi stvarno nije dobro. Veruj mi to je uravo od stresa i anksioznosti i ti si imao srece te si krenuo odmah kod psihijatra i ubo u srz problema. Kad izlecis anksioznost prestace i aritmije. Do tada drzi se terapije i slobodno vreme ispunjavaj nekom zanimacijom 
ps: ni ovakvi forumi nisu dobri za tvoje stanje jer citajuci ovde procitas svasta pa pronadjes sebe u kojekakvim glupostima. Drz' se ti tvog doktora i sve ce biti ok.

ps: ni ovakvi forumi nisu dobri za tvoje stanje jer citajuci ovde procitas svasta pa pronadjes sebe u kojekakvim glupostima. Drz' se ti tvog doktora i sve ce biti ok.
tanja ti je sve dobro rekla--samo budi strpljiv--ne moze bas tako brzo da se oseti poboljsanje ali ni slucajno ne odustaj-meni je bilo osetljivo bolje tek posle nekoliko meseci a posle godinu dana sam se dobro osecao ali i posle 3 godine pijem malu dozu za odrzavanje.
Slican stres je i kod mene bio okidac i vremenom ce to proci--ne brini..
SRECNO
Slican stres je i kod mene bio okidac i vremenom ce to proci--ne brini..
SRECNO
-
- Novi član
Prvenstveno hvala vam na podrsci ,vec desetak dana pijem deprozel i nevidim da ima poboljsanja,vjerovatno nije jos proradio ,jutra su mi naj gora,navecer se i ne osjecam tako lose,ono sto primjecujem je da mrsam i da nemam bas nekakav apetit,imali neko nekakva iskustva u vezi ovoga jer na uputstvu leka pise da se od AD deblja a ne mrsa,tako da sam ja sebi vec odredio nekakvu drugu dijagnozu od koje bolujem i zbog nje mrsam,unapred zahvalan.
-
- Novi član
Prvenstveno hvala vam na podrsci ,vec desetak dana pijem deprozel i nevidim da ima poboljsanja,vjerovatno nije jos proradio ,jutra su mi naj gora,navecer se i ne osjecam tako lose,ono sto primjecujem je da mrsam i da nemam bas nekakav apetit,imali neko nekakva iskustva u vezi ovoga jer na uputstvu leka pise da se od AD deblja a ne mrsa,tako da sam ja sebi vec odredio nekakvu drugu dijagnozu od koje bolujem i zbog nje mrsam,unapred zahvalan.
Polako,znam da si nestrpljiv ali mora malo vise vremena da prodje da bi se videlo neko poboljsanje. Mislim da i na upustvu za lek pise da se prve promene primecuju tek posle petnaestak dana.
Strpljenja malo
Strpljenja malo

Koliko si smrsao? Nije to nista cudno jer si stvarno opterecen svim problemima a covek kad ga nesto muci i nije bas raspolozen lako pocinje i da mrsavi i gubi apetit, Cim malo "zivnes" bice i to ok pa nemas razloga da mislis na najgore. Opusti se, bice ok.