sta da radim??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
fitogeografija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 10:22 pm

sta da radim??

Post od fitogeografija »

Lecim se od depresije vec godinu i po dana,sada mi je mnogo bolje.Imam 32 godine udata sam ali mi je ostalo par ispita na fakultetu a nemam snage da ih dam...jednostavno strah me je i stid same sebe.Ne znam odakle da pocnem...stalno mislim da nista necu zapamtiti ...
Ako neko ima neki predlog rado cu ga saslusati :lol:
zlett
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jan 12, 2008 4:36 pm

Post od zlett »

Ja sam uz vas.Dacete te ispite, sto posto.I ne samo to dobicete min 8.
Salux ae grotti,prima lex esto!!!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Ovo prolece izgleda lose utice na davanje ispita :D

A sad ozbiljno. ako se lecite od depresije godinu i po dana do sad je vec trebalo da dodje do poboljsanja i realnije predstave o sebi, tj pozitivinije. Ako i pored lecenja ne dolazi do poboljsanja, mozda da potrazite savet drugog psihologa/psihijatra?
fitogeografija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 10:22 pm

Post od fitogeografija »

Mislim meni je bolje ranije sam bila toliko isfrustrirana sobom da sam se samo nocu kretala da me niko ne bi sreo...Imala sam velike konflikte sa roditeljima pa verovatno jos ponekad imam taj osecaj krivice koji su mi oni natovarili.Bilo je tu svasta i zbog njih sam upala u depresiju isterali su me iz stana ,vredjali,poniozavali...ali to je sve proslo.Izdrzala sam...Jos malo pa cu prestati da uzimam i antidepresive...jos mi je samo ostao fakultet da resim...mislim prosek mi je bio 9..i jos je.Hvala vam svima koji su mi odgovorili :)
Odgovori