Šta bi ovo moglo da bude??? Molim odgovor :(

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
trunks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 19, 2011 1:39 pm

Šta bi ovo moglo da bude??? Molim odgovor :(

Post od trunks »

Pre 4 dana bolela me je glava i nos mi je bio zatvoren. Pre tri dana stvar se smirila, ali nos je i dalje bio začepljen (jedna od nosnica naizmenično) sa crvenilom u grlu. Povremeno bih osećao pritisak u očima, a na istim su se pojavili i kapilari. Pre dva dana sam otišao kod doktorice i ona mi je rekla da se radi o problemu sa grlom (???) i prepisala mi je kapsule Amoksicilin... Juče sam isto osetio povremeni bol/pritisak u očima, povremeni bol u prednjem i temenom delu glave, nos (jedna od nosnica) mi je bio začepljen i grlo crveno...Sve to vreme osećam se kao kao da imam temperaturu (znate onaj blago opijanjeni osećaj), s tim što kad god merim ona se kreće u rasponu od 36.7 do 37

Danas (jutros) crvenilo grla polako se povlači, ali i dalje osećam povremeno sevanje u oku. Ujutru kad sam ustao primetio sam da imam još kapilara i žilica na levom oku (tj. više nego na desnom).
Šta bi ovo moglo da bude? Jako me je strah da nemam možda rak mozga :(

E da, dan pre nego što sam počeo osećati tegobe pojeo sam jedan ledeni sladoled (u životu nešto tako hladno nisam pojeo). Pet dana pre toga, kad su bile one vrućine, po ceo dan sam se hladio po glavi, licu i vratu mokrom krpom (znam da je glupost). Da nije možda od toga, tačnije neka upala sinusa?

Hvala unapred na odgovorima
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Šta bi ovo moglo da bude??? Molim odgovor :(

Post od tamaraft »

Bakterijska infekcija grla i zdrela a kapilaru su popucali od velikih toplotnih promena!

Popijte prepisani AB i otidjite na kontrolu posle!

Izbegavajte hladne napitke i slatkishe tokom velikih vrucina i izbegavajte da vas organizam dozivljava velike temperaturne skokove, da iz klimatizovane prostorije izlazite an veliku sposljashnju temperaturu!!

Upala sinusa je stanje mnogo ozbiljinih proporcija!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
trunks
Novi član
Novi član

Post od trunks »

Hvala na odgovoru

Juce me je opet bolela glava (uglavnom temeni deo), jedna od nozdrvi mi je bila zapusena (nekad i obe), osetio sam i probleme sa ocima (onaj pritisak, bol, sta li je?)

Jutros sam opet osetio blagi bol u grlu, a kada sam otisao do ogledala video sam da su mi kapilari na ocima jos popucali. Isto jedna od nozdrvi zapusena

Mozete li da mi odgovoriti sta mi je ciniti? Danas zavrsavam sa Amoksicilinom pa su sutra otici lekaru.
trunks
Novi član
Novi član

Post od trunks »

Hteo bih samo da napomenem da imam Kronovu bolest... Postoji li sansa da su to propratne komplikacije Krona?
Odgovori