Pre 4 dana bolela me je glava i nos mi je bio zatvoren. Pre tri dana stvar se smirila, ali nos je i dalje bio začepljen (jedna od nosnica naizmenično) sa crvenilom u grlu. Povremeno bih osećao pritisak u očima, a na istim su se pojavili i kapilari. Pre dva dana sam otišao kod doktorice i ona mi je rekla da se radi o problemu sa grlom (???) i prepisala mi je kapsule Amoksicilin... Juče sam isto osetio povremeni bol/pritisak u očima, povremeni bol u prednjem i temenom delu glave, nos (jedna od nosnica) mi je bio začepljen i grlo crveno...Sve to vreme osećam se kao kao da imam temperaturu (znate onaj blago opijanjeni osećaj), s tim što kad god merim ona se kreće u rasponu od 36.7 do 37
Danas (jutros) crvenilo grla polako se povlači, ali i dalje osećam povremeno sevanje u oku. Ujutru kad sam ustao primetio sam da imam još kapilara i žilica na levom oku (tj. više nego na desnom).
Šta bi ovo moglo da bude? Jako me je strah da nemam možda rak mozga
E da, dan pre nego što sam počeo osećati tegobe pojeo sam jedan ledeni sladoled (u životu nešto tako hladno nisam pojeo). Pet dana pre toga, kad su bile one vrućine, po ceo dan sam se hladio po glavi, licu i vratu mokrom krpom (znam da je glupost). Da nije možda od toga, tačnije neka upala sinusa?
Hvala unapred na odgovorima