Sta nije u redu samnom ????

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
boing
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 2:29 pm

Sta nije u redu samnom ????

Post od boing »

Prvo bi zelio da pozdravim tim ljudi koji je nasao vremena za nas mlade ljude. Zelim da Vas pohvalim i kazem da ste najbolji i samo tako nastavite.

Naime,imam jedan problem koji me cini jako nervoznim. Krenuo sam sa djevojkom prije mjesec dana. I imali smo nekoliko puta sexulane odnose, ali ja imam problem jer ne mogu nikako da svrsim,dok ona svrsi bar dva puta. To mi je prvo sexualno iskustvo,ali ne i prva djevojka.
Penis je non-stop u punoj erekciji i s time nemam problema,nismo koristili kondom,jer sam mislio da cu tako lakse da svrsim,medjutim nista. Djevojka se trudi oko mene,ali ja ne razumijem u cemu je problem,vjerovatno u meni. To pocinje i nju demoralisati,jer ona misli da mi nije stalo do nje ili da se ona ne trudi dovoljno oko mene.

I jos jedno kratko pitanje. Da li je moguce da djevojka zatrudni od predsjemene tecnosti,jer stalno curi u toku odnosa?

Koliko je meni poznato postoji jako mala teorijska vjerovatnoca da se to desi. To pitam jer ne zelim da korstim kondom,smanjuje mi osjecaj,sa kojim i onako imam ocigledno nekih problema.

Molim Vas da mi odgovorite na ovo meni jako bitno pitanje.
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

A je l ejakuliras (svrsis) kad masturbiras ili i tad ima sproblem da ne mozes da svrsis? Od predsemene tecnosti naravno d amoze da se zatrudni, jedan spermatozoid je sasvim dovoljan za opodnju.

Sto se tice nemogucnosti da ejakuliras, moze postojati neki fizioloski funkcionalni problem, pa ti je onda put prema urologu, ili prosto psiholoski problem (ukoliko si ranije normalno ejakulirao i normalno postizes ejakulaciju tokom masturbacija a ne mozes sa devojkom). Ukoliko je ovo drugo u pitanju put te vodi ka seksologu (terapeutu koji se bavi seksualnim disfunkcijama)
boing
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 2:29 pm

Post od boing »

Kad masturbiram nije nikakav problem. Znaci samo kad sam sa njom tesko mi je. Ne znam sta je u pitanju,da li nisam opusten ili sta vec?

A sto se tice predsjemene tecnosti,vecina ljudi ne korsti kondom,sto znaci da bi partnerka trebala uvijek da zatrudni,a to se ne desi.....sad si me malo zbunio :-?
Korisnikov avatar
tunks
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 3:09 pm

Post od tunks »

Pa lepo je receno "moze"da se zatrudni od predsemene tecnosti,a ne "sto posto ce se zatrudniti",mislim da je to dovoljno precizno receno da ne ostavlja mesta zbunjenosti.
A vecina ljudi koristi kondom.
Slika
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm

Post od Garfield »

Slazem se.
bumbar
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 11:43 pm

Post od bumbar »

Da se razumemo, cak i kada "svrsis u devojci" (zaista ne znam nijedan lepsi termin koji opisuje ovaj fenomen :) ), moze se desiti da ona ne zatrudni, ali ti to ne moras da eksperimentises! :)

Sto se tice te politike nekoriscenja kondoma... To ti je klizav teren... Bas klizav teren....
Maxima
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 05, 2007 10:15 pm

Post od Maxima »

promeni devojku...Sala naaaaaravno.... :lol:

Razgovor reshava sve probleme! Prichajte puno, budite opushteni, budite strpljivi, pa i ako ti se ne desi...nije strashno... Neka prodje malo vremena ... bitno je samo biti opushten i razgovarati... posebno u periodu odmah nakon njene menstruacije. :wink:
Odgovori