Prvo bi zelio da pozdravim tim ljudi koji je nasao vremena za nas mlade ljude. Zelim da Vas pohvalim i kazem da ste najbolji i samo tako nastavite.
Naime,imam jedan problem koji me cini jako nervoznim. Krenuo sam sa djevojkom prije mjesec dana. I imali smo nekoliko puta sexulane odnose, ali ja imam problem jer ne mogu nikako da svrsim,dok ona svrsi bar dva puta. To mi je prvo sexualno iskustvo,ali ne i prva djevojka.
Penis je non-stop u punoj erekciji i s time nemam problema,nismo koristili kondom,jer sam mislio da cu tako lakse da svrsim,medjutim nista. Djevojka se trudi oko mene,ali ja ne razumijem u cemu je problem,vjerovatno u meni. To pocinje i nju demoralisati,jer ona misli da mi nije stalo do nje ili da se ona ne trudi dovoljno oko mene.
I jos jedno kratko pitanje. Da li je moguce da djevojka zatrudni od predsjemene tecnosti,jer stalno curi u toku odnosa?
Koliko je meni poznato postoji jako mala teorijska vjerovatnoca da se to desi. To pitam jer ne zelim da korstim kondom,smanjuje mi osjecaj,sa kojim i onako imam ocigledno nekih problema.
Molim Vas da mi odgovorite na ovo meni jako bitno pitanje.
Sta nije u redu samnom ????
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A je l ejakuliras (svrsis) kad masturbiras ili i tad ima sproblem da ne mozes da svrsis? Od predsemene tecnosti naravno d amoze da se zatrudni, jedan spermatozoid je sasvim dovoljan za opodnju.
Sto se tice nemogucnosti da ejakuliras, moze postojati neki fizioloski funkcionalni problem, pa ti je onda put prema urologu, ili prosto psiholoski problem (ukoliko si ranije normalno ejakulirao i normalno postizes ejakulaciju tokom masturbacija a ne mozes sa devojkom). Ukoliko je ovo drugo u pitanju put te vodi ka seksologu (terapeutu koji se bavi seksualnim disfunkcijama)
Sto se tice nemogucnosti da ejakuliras, moze postojati neki fizioloski funkcionalni problem, pa ti je onda put prema urologu, ili prosto psiholoski problem (ukoliko si ranije normalno ejakulirao i normalno postizes ejakulaciju tokom masturbacija a ne mozes sa devojkom). Ukoliko je ovo drugo u pitanju put te vodi ka seksologu (terapeutu koji se bavi seksualnim disfunkcijama)