Sta bi moglo biti?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Sta bi moglo biti?
Sinoc kada sam se tusirao video sam u predelu anusa (ne na samom anusu nego odmah pored, onde gde se zavrsavaju oni kozni nabori) nesto nalik na bubuljicu... mekano, braon boje kruznog oblika... kao veća bubuljica koja je puna sadrzaja samo je braon boje. Nista me ne boli, jedino sam osetio vec nekoliko dana da me ponekad svrbi ali nista strasno. Inace nisam sekusalno aktivan tako da sve od polnih bolesti otpada. Da nisu hemoroidi?
Re: Sta bi moglo biti?
pozdrav
to je moguce da su genitalne bradavice to nije nista opasno samo onako sto smeta otidji doktoru i dobit ces tecnost da mazes to i nestat ce u roku 2-3 sedmice pozdrav
to je moguce da su genitalne bradavice to nije nista opasno samo onako sto smeta otidji doktoru i dobit ces tecnost da mazes to i nestat ce u roku 2-3 sedmice pozdrav
Kako dobih te bradavice kada jos uvek nisam, da se izrazim skolski, stupio u seksualne odnose??? (17 god imam).
Lici kao na neki mladez... ali ipak nije mladez. Da je urasla dlaka bolelo bi me...
Lici kao na neki mladez... ali ipak nije mladez. Da je urasla dlaka bolelo bi me...
mene fascinira kako si ti uspio to vidjet...
al ok... odi dr.med... da ti pogleda... ovako govorit je poprilično nezahvalno...posebno jer nemaš pojma koliko infekcija kože može bit...

Samo se obrati liječniku pa će se već naći bolesti.