Sta se sa mnom desava?Pomozite!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
PlayBoy666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 17, 2012 1:25 am

Sta se sa mnom desava?Pomozite!

Post od PlayBoy666 »

Kasni mi vec vise od dva meseca.To mi se nikada nije deseilo.Desilo se da mi kasni mesec dana ali onda drugi mesec dva puta dobijem.Jedana dan dosla sam kuci, lagla na krevet i iz cista mira osetila sam kako mi neka toplina prosla od nogu do glave.Osecaj je bio uzasan, oci su me zapekle.I pocela sam da vicem:Zovite hitnu!Hitna dosla,odvezli me za urgentni, merili pritisak, secer, sve ok.Rekli da uradil test za trudnocu i dali mi infuziju, pustili me kuci.
Posle dva dana mi se taj talas pojavio opet ali vise od 10puta, otisla u hitnu, opet sve i secer i pritisak i ekg cak 3x mi radili i poslali kod ginekologa.Koji je rekao i vidim i ne vidim trudnocu, vidim cistu, ugrusak krvi, dosta slobodne tecnosti, najbolje u bolnici da ostanes.Ostala sam.Lezala nedelju dana.Pocele su ruke da mi trnu, da mi gore, preslo je ponekad i na ledja toliko su mi ledja gorela da nisam mogla da spavam na njima.Bolovi u misicima, zglobovi pucketaju.Gledali su me neurolog, internisa, psihijatr koji kaze da je to sve od stresa, a realno ja nemam nikakvih jakih stresova da bi mi toooooliko bilo lose.Psihijatar mi prepisao neke vitamine i sedativ.Pustili su me iz bolnize ne izlecenu.mojim.U bolnici dok sam bila kao su mi radili nalaze na stitnu zlezdu i rekli da su nalazi ok.Ja sam videla da mi je ALT za 1,2 iznad granice sto nije strasno, ali sok je usledio kada su mi posle dva dana rekli da sam na granicu za stitnu zlezdu i gledali nalaze za jetru tj. ALT I AST, kakve veze ima jetra i stitna zlezda?!Beta mi je radjena trudna nisam, otisla sam kod mog ginekologa koji kaze da imam jedan policistican ili mikrocistican jajnik, nisam sigurna,i imam slobodbe vode u stomaku, pijem lek da bih dobila.Takodje na dan kad sam izasla iz bolnice opet mi je ruka trnula, hiyno sam otisla kod neurologa prepisao mi Revotril(ja msm).Nalaze za stitnu sam uradila i dobri su.Pa me zanima od cega mi trnu ruke????Imam i krivu kicmu ali vec 4godine i nosim kompijuterizovane uloske i radim veze, kreuvu opet na fizikalnu...Primetila sma da mi slabi vid, kao da maglovito vidim.Da nije nesto opasno?Kao multipla skleroza? Pomozite!
Odgovori