sta mislite o firmi "CaliVita" i o Rhodiolu rosea!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 14, 2008 5:11 am
sta mislite o firmi "CaliVita" i o Rhodiolu rosea!
Navedenu lekovitu biljku nam nudi firma "CaliVita" koja ima predstvnistvo u N.Sadu. Ona nam nudi lekovito bilje iz svih krajeva sveta ali samo ono koje ima tradiciju koriscenja i naucnu potvrdu da deluje na odredjene zdravstvene probleme. Ove proizvod ekod nas kontrolise Vojno Medicinska Akademija iz Beograda. Konkretno vama bih preporucio Rhodiolu rosea ili arkticka ruza, planinska ruza. Ta biljka raste u planinama istocnog sibira preko 3000 metara nadmorske visine. Zbog surovih uslova u kojima raste ta biljka ima mnogo blagotvornih supstanci a po podacima svetske zdravstvene organizacije to je najuspesnija lek. biljka kada su u pitanju nervoze, napetosti, stresne situacije i depresivna stanja. Kod vas je verovatno u pitanju depresija sto netreba da vas iznenadi posto visok procenat stanovnistva Srbije ima isti problem u slabijem ili tezem obliku. Rodiola je veoma uspesna u ovoj oblasti i uveren sam da vam moze pomoci a sto je bitno nemoze naskoditi sto potvrdjuje i VMA Beograd. Taj proizvod biste mogli dobiti postom. Firma placa postanski trosak a placanje proizvoda se vrsi pouzecem kada postar donese.
zelim da bude kao nekada
-
- Novi član
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sto mi ovo lichi na reklamu?
O bilo kom proizvodu, leku, napitku koji moze uticati na celokupno psiho fizichko stanje organizma treba da se obratite svom lekaru, svom porodichnom ili lekaru opshte prakse u domu zdravlja, osim ako niste farmaceut ili lekar a ochigledno je da niste kada postavljate ovakvo pitanje.
Lako je napisati sladunjav tekst o nechemu i preskochiti podatke o nezeljenim dejstvima, interakcije sa ostalim lekovima, uticaj na odredjene bolesti, psihijatrijske pacijente, dijabetichare, trudnice...
O bilo kom proizvodu, leku, napitku koji moze uticati na celokupno psiho fizichko stanje organizma treba da se obratite svom lekaru, svom porodichnom ili lekaru opshte prakse u domu zdravlja, osim ako niste farmaceut ili lekar a ochigledno je da niste kada postavljate ovakvo pitanje.
Lako je napisati sladunjav tekst o nechemu i preskochiti podatke o nezeljenim dejstvima, interakcije sa ostalim lekovima, uticaj na odredjene bolesti, psihijatrijske pacijente, dijabetichare, trudnice...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
KAKVE BRE CRNE REKLAME NIJE OVO REKLAMA SAMO PITAM IZ ZNATIZELJE DAL NEKO NESTO ZNA O OVOME INACE U SVAKOM SLUCAJU NISAM ZELEO DA REKLAMIRAM NEKU FIRNU ZA KOJU PRVI PUT CUJEM...SVASTA! SAM CU DA OBRISEM TEXT...STRASNO! COVEK PITA CISTO ONAKO ONI SVI REKLAMA ...NIJE REKLAMA SAMO DA SE ZNA I JA NEZNAM KAKVO JE OVO DA LI JE DOBRO IL NE!
zelim da bude kao nekada
-
- Novi član
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
OVO NIJE REKLAMA??!!? PA TI ORA DA MISLIS DA SU LJUDI OVDE SISALI VESLATa biljka raste u planinama istocnog sibira preko 3000 metara nadmorske visine. Zbog surovih uslova u kojima raste ta biljka ima mnogo blagotvornih supstanci a po podacima svetske zdravstvene organizacije to je najuspesnija lek. biljka kada su u pitanju nervoze, napetosti, stresne situacije i depresivna stanja. Kod vas je verovatno u pitanju depresija sto netreba da vas iznenadi posto visok procenat stanovnistva Srbije ima isti problem u slabijem ili tezem obliku. Rodiola je veoma uspesna u ovoj oblasti i uveren sam da vam moze pomoci a sto je bitno nemoze naskoditi sto potvrdjuje i VMA Beograd. Taj proizvod biste mogli dobiti postom. Firma placa postanski trosak a placanje proizvoda se vrsi pouzecem kada postar donese.

Cogito ergo doleo....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
- Kontakt:
Koliko sam upucena od strane lekara, ta biljka je blagorodna samo ako je adekvatno gajena i pripremljena, u suprotnom je vrlo opasna. Za sada je samo Finci ispravno pripremaju i u nasu zemlju se taj preparat ne moze uvesti ni postom na komad. Sve te kontrole na VMA mogu se okaciti o rep kada se u stvari vidi dokument koji nema veze sa dozvolom za promet i sa ispravnoscu proizvoda.
Koja god da su svojstva te biljke, sigurno kod nas ne mozemo dobiti pravi preparat od nje, jer niti raste kod nas, niti je mi spravljamo, a o nasim trgovackim mesetarima nema potrebe da pricamo.
Koja god da su svojstva te biljke, sigurno kod nas ne mozemo dobiti pravi preparat od nje, jer niti raste kod nas, niti je mi spravljamo, a o nasim trgovackim mesetarima nema potrebe da pricamo.