sta je to kronova bolest?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: sta je to kronova bolest?

Post od Dea »

Ne mogu da ti pomognem sa iskustvom, jer to je jedina terapija koju jos nisam probala, ali bi me jako zanimalo kako to kod tebe protice....
tanjica001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 24, 2010 5:22 pm

Post od tanjica001 »

Izvinjavam se sto tek sad dogovaram. Vec godinu dana, na svakih 4 nedelje venski primam remi kejd, tj biolosku terapiju, prima se dva sata, na WMA, mene leci dr. Dino Tarabar, mnogo sam zadovoljna njime, i svakom bih preporucila da ide kod njega ako ima ovu bolest. On je najbolji strucnjak za Kronovu bolest na ovim prostorima, ja garantujem! Od prvog primanja terapije sve mi se poboljsalo, krvna slika idealna, nikada se bolje nisam osecala, preporuceno mi je da pocnem sa primanjem jer sam bila u jako losem stadijumu. Nakon 4meseca primanja terapije uradjena mi je kolonoskopija isto na WMA od strane mog doktora i on je odusevljen, kaze sve se povuklo, kao da ga nikad nije bilo! Samo 12ljudi u Srbiji prima ovu terapiju, verovatno zbog cena, jedna doza kosta 750E tj. jedna bocica, prima se na osnovu tezine, ja primam 3 bocice na svakih 4 nedelje. Sva sreca pa mi socijalno pokriva troskove, na inicijativu doktora. Ja sam prezadovoljna i nadam se da ce jos dugo biti tako, bez simptoma. Upoznala sam ljude koji primaju i duze od mene i ok im je.
barajevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 12, 2010 10:34 pm

Post od barajevo »

Postoji odlično rešenje - LDN (Low Dose Naltreksone). Potražite malo po Internetu pa mi se javite ako mislite da vredi: zseatovic/et/gmail.com
Odgovori