Nakov prevelikog stresa sta sam imao celih 5 meseci, i sta je produzio no u ne tako veliki intenzitet javi li su mi se neke simptome sta nemogu da otkrijem zbog cega se. Uglavnom vec skoro 10 dana imam neki suhi kasalj i osecaj u hranoprovod kad udahnem kako da sam pojeo mentol bombone.
Stres je bio zbog toga sta sam u oktobru mesec imao neki somacni virus, i doktorka na infektivnoj me preplasila sa time da ja treba da se testiram na hiv. Cjeli pet meseci sam cekao i panici nisam isao da se testiram. Nakon 5 meseci sam uradio hiv test i je negativan pa nakon par meseci me jos jednom uhvatila panika pa sam ponovio jos jednom test na hiv i opet je bio negativan.
Oba putam sam radio brzi hiv testove u centar za javno zdravlje u Skoplju (rapid (brzi) hiv test VIKIA francuski 3 generacija.
OVih testova sam najvise radio zbog toga sta sam imao dva rizicne seksualne kontakte jedan prije 7 godina a drugi prije 2 godine. Kad sam radio hiv testove tacno prije sta sam radio hiv testove nisam imao seksualni kontakt punih 7 meseci.
Nakon toga mi nije bilo nista (ali od tada svaki minut sam pod nervozom) sve do prije ovih 10 dana kad su se javile ovih simptomi. Isao sam kod lekara i uradili su mi krvnu sliku i crp i sve je bilo ok. Bio sam i kod internista i uradio slusao mi pluca i sve je bilo ok, uradio RTG grudne organe i to je bilo sve ok. I rekao mi samo da ako zelim mogu da uradim jos pneumoslajd i alergo test da on misli da je neka alergija u pitanju.
Vise neznam sta da radim i sta da ispitujem. Neznam dali mi je sve ovo zbog stresa, zbog neke alergije ili zbog nesto drugo.
Puno puta sam pricao sa doktori oni kazu da je sve ok. ISao sam i kod psihologa on kaze da sam prozivio kao da sam bio dijgnosticiran i zato mi se ovo desava zbog panike.
Pokusao sam i na neke druge forume ali mi niko nisto ne zna za reci sta da radim dalje. PA bi zamolio za pomoc.
Sta dalje?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Sta dalje?
Odgovoreno ti je na ostalim temama koje si otvorio.