Srce

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
srdjan992
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 4:42 pm

Srce

Post od srdjan992 »

Majka mi se žali da osjeća bol kod srca, tačnije ne bol, već kao da joj je okačen kamen na lijevu stranu srca, da tu osjeća pritisak. Ja mislim da je to na nervnoj bazi, jer se pojavljuje kad je iznervirana. Dosta se razočarala što se posla tiče, još je ona malo istančana na živce - to je dobila od majke. Pribojavam se za nju, znate li možda šta je u pitanju. Baš sam sinoć kod kuće napravio malo ljepšu atmosferu (gitara i pjevanje) i nju je popustilo. Stvarno se brinem, počela je da pije Lexilium jer nije mogla izdržati (mislim da se tako zove). Ima li taj Lexilium neku štetnu stranu? Radi se o konstantnom pritisku, zato i popije to ponekad. Ja cu poceti da joj pravim Zeleni caj jer on jaca srce. Sta vi mislite, predlazete ili bilo sta, samo da pomogne?
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Ja bih joj predlozila da ide kod kardiologa i on ce joj prepisati adekvatnu terapiju!
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Mislimo i predlazemno da se javi prvo kardiologu na kompletran pregled, zatim ako je sa srcem sve ok da se javi psihijatru za adekvatnu terapiju i pomoc. POzdrav
P.s. Ne, Lexilium nema efekte na srce kakve opisujete a pritisak na koji se mama zali i nije i nema veze sa srcem niti sa Lexiliumom.
Odgovori