Srce, AAAAAAAAAAA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Edin991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 18, 2011 3:42 pm

Srce, AAAAAAAAAAA

Post od Edin991 »

Umrijeh, svega mi. Tamo neđe, ljetos, sam imo tahikardiju. 126/min. Nikad pre toga nemadoh problem sa srcem. Pap, probudim se to jutro, kad srce ROKA. Da sam se povezo na akumulator, sa tom brzinom sam mogo struju prozivdoit. Al avaj, odem ja u hitnu, kljuknu me sa nečim. Nikad više, HVALA BOGU, nemadoh tahikablablabla. Posle tog uradim EKG, snimak štitne, želudca, krvnu sliku, pregled sa sluškama... I to u specijalizovanoj bolnici. Kažu, sve u redu. Nema nikakve potrebe za daljim pregledima. Al evo, šta se dešava. Tu i tamo, znači ne često, mi preskoči srce. Jednom samo. Ne u kontinuitetu. A i nije preskakan je da lupi tri četiri puta zaredom, nego jednom lupi pre vremena i posle sve ok. To mi proizvede jako čudan osećaj u jednjaku. Kad mi se to javilo, opet odem kod doktora. Zaustavio se na doktorci opšte prakse, koja me stvarno detaljno pregledala (pohvalial mi je i pantalone, roker sam, pa furam kožnjak). Ona kaže sve ok, nema potreba za nečim dalje, da se cimaš. Al, meni se to i dalje javlja. Čini mi se da mi se javi preskok u nekom BUGI VUGI čudnom položaju, al nisam siguran. Mene zanima dal takvi ‚‚preskoci‚‚ mogu da ti oštete srce, dal je ovo znak da imam nešto opasno? 20 godina, skoro, punim, 68 kg, 180cm... Bavim se sportom,. ne stalno, al od fudbala do sklekova... Ne javljaju se preskoci tokom aktivnosti. Pomagajte, jer da idem u bolnicu, sramota me. Imam dugu kosu (ne znam kakve to veze ima, al eto). Hvala unaprijed.
Odgovori