sprej protiv opadanja kose REVITABION

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
beca77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 4:39 pm

sprej protiv opadanja kose REVITABION

Post od beca77 »

Moze li neko da mi pomogne u vezi izbora sampona protiv peruti, seboreje i opadanja kose. Mozda je smesno pitanje ali da li mogu zene da koriste revitabion sprej protiv opadanja kose. Ovo pitam jer sam uvek slusala muska iskustva u vezi spreja. Probala sam sampon ORONAZOL ali mi nije puno pomogao, naravno i mycoseb.
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Za alopeciju terapija je sledeca Ciprocteron-acetat za zensku i finasterid za musku sistemski i minoksidil losion lokalno za oba pola sve ostalo je bacanje para.
belem
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 9:44 pm

Re: sprej protiv opadanja kose REVITABION

Post od belem »

beca77 napisao:Moze li neko da mi pomogne u vezi izbora sampona protiv peruti, seboreje i opadanja kose. Mozda je smesno pitanje ali da li mogu zene da koriste revitabion sprej protiv opadanja kose. Ovo pitam jer sam uvek slusala muska iskustva u vezi spreja. Probala sam sampon ORONAZOL ali mi nije puno pomogao, naravno i mycoseb.

Moja sestra koristi jedan nemacki sampon, zove se Alpecin, kaze da joj pomaze; a isprobala je razne preparate pre njega.
olgak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 10:22 am

Post od olgak »

severus napisao:Za alopeciju terapija je sledeca Ciprocteron-acetat za zensku i finasterid za musku sistemski i minoksidil losion lokalno za oba pola sve ostalo je bacanje para.
Sta je ciproteron acetat, tj da li se moze koristiti u kombinaciji sa drugim lekovima( diane 35, glukofage i eftil)?
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Ciprocteron- acetat je sastavna komponenta Diane 35 inace ako je neko na toj terapiji(eftil,Diane 35 i glukofage)izlozen je potencijalno veoma opasnim nezeljenim efektima (tromboticke komplikacije u sklopu hiperkoagulabilnosti krvi,hepatotoksicnost i laktatna acidoza)i bar jednom mesecno treba da kontrolise laboratorijske parametre ,a alopecija je najmanji problem onome ko je na ovakvoj terapiji.Inace alopecija je jedan od nezeljenih efekata valproata.
reborn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 6:17 pm

Alopecija

Post od reborn »

www.drvais.co.yu je sait na kome mozete da se informisete o ovom problemu.
Odgovori