sprej protiv opadanja kose REVITABION
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
sprej protiv opadanja kose REVITABION
Moze li neko da mi pomogne u vezi izbora sampona protiv peruti, seboreje i opadanja kose. Mozda je smesno pitanje ali da li mogu zene da koriste revitabion sprej protiv opadanja kose. Ovo pitam jer sam uvek slusala muska iskustva u vezi spreja. Probala sam sampon ORONAZOL ali mi nije puno pomogao, naravno i mycoseb.
Re: sprej protiv opadanja kose REVITABION
beca77 napisao:Moze li neko da mi pomogne u vezi izbora sampona protiv peruti, seboreje i opadanja kose. Mozda je smesno pitanje ali da li mogu zene da koriste revitabion sprej protiv opadanja kose. Ovo pitam jer sam uvek slusala muska iskustva u vezi spreja. Probala sam sampon ORONAZOL ali mi nije puno pomogao, naravno i mycoseb.
Moja sestra koristi jedan nemacki sampon, zove se Alpecin, kaze da joj pomaze; a isprobala je razne preparate pre njega.
Ciprocteron- acetat je sastavna komponenta Diane 35 inace ako je neko na toj terapiji(eftil,Diane 35 i glukofage)izlozen je potencijalno veoma opasnim nezeljenim efektima (tromboticke komplikacije u sklopu hiperkoagulabilnosti krvi,hepatotoksicnost i laktatna acidoza)i bar jednom mesecno treba da kontrolise laboratorijske parametre ,a alopecija je najmanji problem onome ko je na ovakvoj terapiji.Inace alopecija je jedan od nezeljenih efekata valproata.
Alopecija
www.drvais.co.yu je sait na kome mozete da se informisete o ovom problemu.