Spondiloza vrata

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

neki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 4:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od neki »

evo odlucio sam da se javim...imam 21 godinu,slicne probleme i ne znam vise kome da se obratim za bilo kakvu pomoc...ja imam ispravljenu lordozu vrata,ali i kifoskoliozu kicme,osecaj da gazim po sundjeru ili da dok stojim propadam...pre sam imao vrtoglavice kada legnem na ravno to je prestalo zahvaljujuci vezbama za vrat i kicmu koje radim vec skoro 4 meseca...kicma mi se znatno ispravila a i vrat se popravlja..ali onda se javio novi problem da mi se malo zavrti kada okrenem glavu u desno dok lezim ili se okrenem na desnu stranu sve u lezecem polozaju...isao sam na sve ali sve moguce preglede neurologa,orl,oftamologa,urologa i svaki nalaz mi je bogu hvala u redu...magnetna,likvor...sve...dok sam sve te preglede uradio lezao sam u bolnici sedam dana na neurologiji dr.subotic i sve sto sam tamo prosao i video i sto je moja pre svega mama prosla sam psihicki puko...postao sam slaba osoba,uplasena,umisljam da imam simptome svake bolesti za koju cujem...kada ne mislim na te stvari kada se opustim sa drustvom,na poslu jer radim sve je kao pre ali cim mi padne na pamet da imam problem sa kicmom,vratom kada mislim o stvarima kroz koje sam prosao odmah mi se vrati osecaj da propadam da me zanosi,osecaj za koji nemam pravu rec da opisem...ali jednostavno mi se neda da na to ne mislim i danka nakon vaseg teksta sam siguran da ja imam neku vrstu psihickog problema to sam negde i pre predpostavljao...isao sam kod nuropsihijatra koji je rekao nakon stvari koje sam mu rekao da sam prosao i u porodici i u toj bolnici da moram da menjam zivot iz korena,trudim se ali ima perioda kada jednostano ne mogu...nije mi dala da pijem nikakve tablete za smirenje samo magnezijum i vitamin b6 za opustanje...ortoped mi je rekao da sam premlad za bilo kakve probleme sa vratom ali da posto imam tu lordozu i krivu kicmu mogu to sve da sredim do 24 kada prestajem sa potpunim razvojom...inace prvi problemi su mi se javili vec u 20 godini...ovo je prvi put da ovako opsirno ikome pricam o ovome jer mamu ne mogu da opterrecujem jer i sama je bolesna od stitne zlezde,tata me sturo saslusa...i onda nekada se isplacem prodje bude bolje...imam i blago zujanje u desnom uhu... danka nakon vaseg teksta malo je reci da vam se divim...imao sam i ja taj strah da idem sam u grad ali nekako sam se izborio sa njim iako uvek imam malu nelagodu u stomaku kada trebam ici na posao,u grad ili slicno...inace muskog sam pola :) pozdravljam vas
Odgovori