Spina Bifida u Beogradu/Srbiji

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Rak58
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 18, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Rak58 »

Da li uopste postoji evidencija ljudi sa spina bifidom u Beogradu ? Da li neko udruzenje pokriva obolele od SB? Koliko sam shvatio, to je sasvim uobicajeno oboljenje u SAD i Britaniji, a ovde sem sebe ne poznajem *nikog*!!!
ninaoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 04, 2004 1:15 am

Post od ninaoo »

moj sin se rodio sa spinom bifidom.molim te javise ako imas volje
ninaoo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 04, 2004 1:15 am

Post od ninaoo »

probala sam da ti odgovorim na tvoju adresu,ali poruka nikako da ode,neznam zasto.ukratko da ti objasnim situaciju mog sina,u 8mesecu su ga operisali i otkacili zivac koji nije bio zavsen kako treba,zivac je od besike,sve je proslo kako trba,i luka je dobro,nema nikakvih smetnji,pre nedelju dana smo radili prvu detaljnu kontrolu snimanje,takozvana rezonanca,na kojoj se nevidi bas najbolje sta se desava u kicmi.doktori kazu da netreba da se brinem da za sada je sve dobro i da postoji mogucnost za sledecu operaciju kada bude imao 13-14god,ali mene mnogo brine koliko su oni iskusni u toj bolesti,dok koji ga je operisao je iz zeneve i imao je vec takve slucaje,kaze da nije nista zabrinjavajuce i da treba samo da se prati stalno njegovo razvijanje,molim te opisi mi malo tvoju situaciju i kojim si putem ti isao,dali si se lecio kao dete ili si otkri kada si poceo da imas probleme,zahvaljujem ti se unapred,puno pozdrava od luke i mame
Odgovori