E pa ovako pre tacno 2 nedelje sam se napio za vikend na prazan stomak u pitanju je
oko malo manje od pola litre viskija i naravno oduzeo sam se imam 25 godina..sutradan ceo dan povracanje i mamurluk nije prestajao do 9 navece dok nisam odlucio na hitnu da odem da bi mi oni dali inekciju buskopana / klometola i poslali me kuci bez infuzije.naredna 3-4 dana sam bio jako lose ali me je prosla i kiselina u zeludcu i sve i nista me vise nije bolelo,ali tu je poceo moj drugi problem jaka razdrazljivost,osetljivost na svetlo i zvuk i generalno nervoza..i u jednom momentu dan kasnije blagi napad panike za ruckom..i od tad sam na svoju ruku poceo da uzimam vitamin B komplex i jedna kapsula dnevno mi to drzi pod kontrolom i jedna sumeca magnezijuma i nemam napade panike ali cim ne uzmem osetim kako tinja u meni i samo ceka da bukne..bio sam pre 2 dana kod doktorice moje opste prakse i dala mi je infuziju sa bedoxinom i nisam je nesto osetio da budem iskren..
e sad interesuje me da li to sto mi vitamin B cini da se koliko toliko osecam normalno znaci da imam nedostatak njega ili nema nikakve veze sa tim ? (sledece nedelje vadim krv)
I drugo pitanje nakon trovanja alkoholom koliko je potrebno da se magnezijum i vitamin B komplex oporavi ? (vremenski odprilike)
pozdrav
Specifican slucaj (Svaka pomoc dobrodosla)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Specifican slucaj (Svaka pomoc dobrodosla)
Ja mislim da je vreme da prestanes da pijes ako planiras da budes ok.
Treba da trenirao, sve te vitamine trebas uzimati i kad si zdrav, a ne samo kad ti je lose. Treniraj i izbaci visak energije.
Imao sam tih napada panike, strahova i sve to, ali koliko fizicki rad moze da te oporavi to ne moze ni jedan lek. Probaj, a kod lekara obavezno dok ne vidi sta je tacno.
Mislim da nije ništa opasno.
Treba da trenirao, sve te vitamine trebas uzimati i kad si zdrav, a ne samo kad ti je lose. Treniraj i izbaci visak energije.
Imao sam tih napada panike, strahova i sve to, ali koliko fizicki rad moze da te oporavi to ne moze ni jedan lek. Probaj, a kod lekara obavezno dok ne vidi sta je tacno.
Mislim da nije ništa opasno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 14, 2015 10:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Hvala na odgovoru u svakom slucaju.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Велика је грешка што ти нису дали инфузију. Не само да си дехидрирао него си изгубио много минерала због додатног повраћања.
Узми да пијеш ово http://.rs/Pove%C4%87anje-p ... owder.html. Топло ти препоручујем да у Панспорту набављаш и остале витамине и минерале итд.
Узми да пијеш ово http://.rs/Pove%C4%87anje-p ... owder.html. Топло ти препоручујем да у Панспорту набављаш и остале витамине и минерале итд.
-
- Novi član
Hvala na savetu 

-
- Novi član
Dobio sam nalaz krvi i mokrace i sve je u redu ..ali to je onaj najobicniji..
nema elektrolita ni vitamina B ni nista..da li da radim na svoju ruku u privatnoj laboratoriji ?
nema elektrolita ni vitamina B ni nista..da li da radim na svoju ruku u privatnoj laboratoriji ?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Само пиј витамине, минерале и оно остало шта сам писао. Батали анализе.