spavam ko mrtva-treba mi pomoc

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
siki pardik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm

spavam ko mrtva-treba mi pomoc

Post od siki pardik »

imam 25 godina.i imam nizak pritisak oduvek (80/60).uvek sam imala problema sa budjenjem ali sto sam starija,sve je gore.pocinje i cesce da me boli glava.kad zaspim obavezno javim nekom da me probudi,zvonjenjem na kucni telefon koji stavim pored glave.zvone po 15 puta a ja ne cujem.poneki kazu da se javljam,ali ja se toga ne secam.uvek sam bila fizicki aktivna,i sada sam,ali sve cesce mi se desava da mi se uzasno spava bez obzira gde se nalazim.(jednom sam zadremala dok sam vozila bicikl :oops: ).ako nesmem da zaspim (imam dvoje male dece),pocinje da mi se vrti u glavi i da mi se povraca.ovo vise nije normalno.da me neko uvek ne probudi,ja ne bih ni ustajala.i kad ustanem,ja sam ko zombi,ma nisam nizasta ovakva,molim da mi neko kaze sta da radim.pijem puno kafe,ponekad kupinovo vino,kazu da pomaze,ali nista.cula sam da ima tableta koje se piju da covek ne bude umoran celi dan.unapred hvala
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: spavam ko mrtva-treba mi pomoc

Post od Dea »

I ja patim od niskog pritiska, pogotovo leti kad je vruce se to bas oseti kao problem. Kafa tu ne pomaze, jer te samo trenutno digne. Bitno je da unosis dosta tecnosti jer ona dize pritisak a i da uradis analizu krvi. Kod mene su recimo simptomi postali gori u poslednjih par meseci jer mi je jako nizak nivo gvozdja u krvi. Ako zadremas na bajsu ostavi ga dok ti ne bude bilo bolje, da ne bi zavrsila negde gde ne treba.
Uostalom pored dvoje male dece nije ni cudo sto spavas "ko mrtva", ja imam jedno i znam vrlo dobro o cemu pricas....
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Re: spavam ko mrtva-treba mi pomoc

Post od dr ivica »

U toku dana bi mogli da pijete analeptike kao sto je Oicamid, a za dizanje pritiska lekove kao sto su Ditamin, Efortil i sl.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori