IMAM osecaj krivice (moja majka je odradila savrsen posao da ga usadi od malena,a i pobozna je veoma,tako daa...) nisam vernik ni jedne crkve jer 90% crkava samo krade novac i svi su iskvareni i ne sluze bogu,kao sto sam rekao verujem da "nesto" postoji tamo,iliti bog,ali ne verujem u ove ljudske crkve.sto se tice tog osecaja krivice to je vise kada imam nesto pa ne podelim (znanje,hrana sta ja znam sta sve moze da se deli) to je uglavnom to sto od malena sve delimo pa sam tako naucen.voilm da se dokazujem,ne volim recimo kada neko krene da mi pametuje a glupav je ko ona stvar.ne svojom voljom prihvatim da nisam u pravu samo kada neko ima nepobitan dokaz i recimo 20 ljudi oko njega isto mogu to da dokazu, ali JAKO JAKO retko prihvatam da nisam u pravu i izvrdacu bilo kako samo da izokrenem da ipak ja budem u pravu.gledam neke testove da li sam sociopata itd...i mroam reci da je sranje,da ne spominjem da govore da pravi sociopata ne trazi po netu da li je on stvarno sociopata jer ga to ni ne interesuje. ne tvrdim da sam psihopata jer to nisam sigurno,njima je bukvalno sve iskljuceno,dok je sociopata druga prica,kazu da oni mogu da osete neke emocije.
razlog sto na ljude gledam na neinteligenta bica je jer su glupavi,meni je utvrdjeno da imam natprosecnu inteligenciju (ne kao da vinci) vec iznad prosekasada lupam ako prosecan covek ima IQ 100 ja imam 120 ne mnogo ali ipak iznad proseka,i gledam kako su ljudi glupi ko ku*ac da prostite i ne zalim da zivim na ovoj planeti vise

jedino sto ih zanima je spavati,jesti i sexati se nista vise ko divljaci.
imam jednog ortaka koji je pametniji,nzm koliki mu je IQ ali voli da cita,i lepo se slazem sa njim jer smo na istom intelektualnom nivou,dok recimo znam jednu devojku koja je glupa ko ku*ac jedino je interesuje kada ce se olesiti,izaci u grad da ne spominjem da u zivotu jednu knjigu nije procitala.i licno sam se sokirao kada smo se ja i moj ortak nesto zezali i spomenuli Gandija,dodje meni jedan lik i kaze "ko ti je taj gandi" ja sam u pocetku mislio da se on zajebava,ali nije.kasnije smo ja i moj ortak skontali da oni ne znaju nikog zivog,ne znaju ko je bio nelson mandela,sigmund frojd itd itd.. to nije nesto sto sam ja ucio niti moj ortak,to je nesto sto sam cuo i automatski memorisao. (nelson mandela,borac za crnce,predsednik juzne afrike dobitnik nobelove nagrade pap pap pap i ja to zapamtim) dok recimo ovi danasnji bolidi sa IQ u minusu (nelson man**** pred**** juz*** af*** "ma sta je ovo citam bre koji ku*ac" i onda zaborave to sto su procitali ili videli u roku od dva minuta) NE NEMA VEZE NIAKKVE SA INTERESOVANJIMA,mislite da mene interesuje da li je nelson bio predsednik ili ne? evo mali savet NE INTERESUJE ME.razlika je sto ja strane reci,interesantne ili ne interesantne cinjenice memorisem nekako i tu ostanu dok sam ziv,ja engleski znam bolje od 90% srbije a jedan jedini dan u zivotu nisam proveo uceci engleski u skoli ili ovako,vec sam ucio nemacki u skoli,bilo koju stranu srpsku rec koja mi nije poznata ja nekako rastavim i dobijem njeno znacenje.engleski sam naucio samo gledajuci filmove,brzo sam skapirao vecinu reci i zapamtio ih nesvesno,place mi se kada vidim sta uce u skoli iz engleskog,i jos imaju problema sa tim.nisu to samo engleske reci,i sa gramatikom nemam problema,ne mogu da ti kazem zasto ne mozes da koristis i zasto mozes nesto da koristis nesto u recenici ali mogu da beknem kako treba,kao sto ni ti ne mozes da objasnis strucno zasto nije pravilno reci "ja ici u skolu" a pravilno je reci "ja sam isao u skolu".
ja licno ne verujem u psihologe itd,msm da samo uzimaju pare bezveze na nauku koja nije proucena do kraja ali hajde,sta meni fali da li postoji neka druga dijagnoza sem sociopate ?