Socijalno ili VMA! Ko je u pravu?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
martix
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 09, 2009 12:50 pm

Socijalno ili VMA! Ko je u pravu?

Post od martix »

Zovem se Martin i voleo bih da dobijem precizniji odgovor na sledece pitanje: Moja majka vec nekoliko godina trpi nesnosne bolove u predelu kicme. Pre nekoliko nedelja je pregledana na VMA i tamo joj je predlozena operacija. Sve je teklo po planu,dobila je uput od strane komisije, a onda je nastao problem kada su sa VMA trazili dodatno obezbedjenje da ce fond pokriti troskove ugradjenih implantanata.Filijale u Zajecaru i Knjazevcu su to odbile,navodeci kako neznaju sta to VMA trazi!
Ovo je Njena dijagnoza: Stenosis Canalis Lumbalis Paralisis N. Peronei L. Si: Scoliosis Vert. Lumbalis Gradus Gravis Scoliosis Lumbalis Cum Spondilosis Deformans Gravis Verth. Lumbalis Stenosis Spinalis Lumbosakralis Degenerativa.
Mene interesuje da li Moja majka na osnovu ovog ima pravo na operaciju o trosku socijalnog?
Hvala u napred!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

Raspitajte se u glavnoj filijali u Beogradu!
Imala sam slucaj kada je sin tj cela porodica morala da ide na genetska ispitivanja(zbog dishenove distrofije od koje je oboleo moj brat) koja je radio samo bioloski fakultet u Beogradu!Filijala Nish nije htela da odobri pokrivanje tih troskova iako smo imali svu potrebnu dokumentaciju pa cak i uverenje sa bioloskog fakulteta da oni jedini u zemlji to rade !
Tek kada smo se obratili filijali u Beogradu,dobili smo odobrenje za pokrivanje tj refundiranje troskova!

poozzzz
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Odgovori