Zovem se Martin i voleo bih da dobijem precizniji odgovor na sledece pitanje: Moja majka vec nekoliko godina trpi nesnosne bolove u predelu kicme. Pre nekoliko nedelja je pregledana na VMA i tamo joj je predlozena operacija. Sve je teklo po planu,dobila je uput od strane komisije, a onda je nastao problem kada su sa VMA trazili dodatno obezbedjenje da ce fond pokriti troskove ugradjenih implantanata.Filijale u Zajecaru i Knjazevcu su to odbile,navodeci kako neznaju sta to VMA trazi!
Ovo je Njena dijagnoza: Stenosis Canalis Lumbalis Paralisis N. Peronei L. Si: Scoliosis Vert. Lumbalis Gradus Gravis Scoliosis Lumbalis Cum Spondilosis Deformans Gravis Verth. Lumbalis Stenosis Spinalis Lumbosakralis Degenerativa.
Mene interesuje da li Moja majka na osnovu ovog ima pravo na operaciju o trosku socijalnog?
Hvala u napred!
Socijalno ili VMA! Ko je u pravu?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Raspitajte se u glavnoj filijali u Beogradu!
Imala sam slucaj kada je sin tj cela porodica morala da ide na genetska ispitivanja(zbog dishenove distrofije od koje je oboleo moj brat) koja je radio samo bioloski fakultet u Beogradu!Filijala Nish nije htela da odobri pokrivanje tih troskova iako smo imali svu potrebnu dokumentaciju pa cak i uverenje sa bioloskog fakulteta da oni jedini u zemlji to rade !
Tek kada smo se obratili filijali u Beogradu,dobili smo odobrenje za pokrivanje tj refundiranje troskova!
poozzzz
Imala sam slucaj kada je sin tj cela porodica morala da ide na genetska ispitivanja(zbog dishenove distrofije od koje je oboleo moj brat) koja je radio samo bioloski fakultet u Beogradu!Filijala Nish nije htela da odobri pokrivanje tih troskova iako smo imali svu potrebnu dokumentaciju pa cak i uverenje sa bioloskog fakulteta da oni jedini u zemlji to rade !
Tek kada smo se obratili filijali u Beogradu,dobili smo odobrenje za pokrivanje tj refundiranje troskova!
poozzzz
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!