Smeksan grlic u trudnoci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
gonewiththewind
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 25, 2014 8:14 am

Smeksan grlic u trudnoci

Post od gonewiththewind »

Trenutno sam 27 nedelja trudnoce. Pre neki dan sam otisla kod lekara zbog bolova i blagog, ali bas blagog krvarenja.
Samo mi je rekao da je moguce da je tih par kapljica krvi, ustvari sukrvice bilo zbog grlica ili zbog pojacanog sekreta.
Rekao mi je da mirujem i to je bilo to. Na izvestaju sam videla da za grlic pise SMEKSAN, ceo, zatvoren.
Kada sam otisla kod moje doktorke, na moje pitanje sta to znaci kada je grlic smeksan, rekla je da se opustim, to znaci da je smeksan, da mirujem i da pijem Utrogestan 3x200.
Mene sada zanima u kojoj meri se miruje u takvim situacijama?!
I povremeno imam grcenje stomaka, deluje mi kao pripremne kontrakcije, ali sa ovakvim grlicom, mnogo se plasim!
Celu trudnocu imam problema, mislim da ne bih podnela da se bebi sada nesto dogodi.
Razmisljam kao psihicki bolesnik, ako bebica ne bude ok, ni ja vise ne zelim da zivim.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Smeksan grlic u trudnoci

Post od aaaca »

Око стручних ствари не могу да ти помогнем, али не могу да прећутим глупост коју си написала: "...ako bebica ne bude ok, ni ja vise ne zelim da zivim". Да ли да објашњавам или је јасно?
gonewiththewind
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 25, 2014 8:14 am

Post od gonewiththewind »

Iskreno me zanima da li bi promenio misljenje da se nadjes u slicnoj situaciji?
Kada se za nesto toliko boris...
I jos muskarac, pff!
Za mene to nije sitnica, tuzi me.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Ja sam u 28 moj nedelji morala u bolnicu jer je grlic bio skracen i mekan ( ali drasticno kao pred porodjaj svega pola cm). Dr su mislili da cu se odmah poroditi ali uz mirovanje sam iznela trudnocu do 36+5. najbitnije ti je da preguras 35 tu nedelju. Moras pozitivno da razmisljas i mirujes. Meni je dr prepisala i jaku dozu magnezijuma jer on "odrzava" misice i deluje na grlic. Nista drugo od lekova mi nisu davali. I moj mali pozurko ide sad vec u skolu!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

gonewiththewind, зашто бих те тужио? То је твоја ствар и твој живот. И немој да будеш сексистички настројена.

Док год си жива можеш нешто да урадиш. Када умреш то је крај и нема више.
Odgovori