postovani imam jedno pitanje,
nezgodno sam izvrnula nogu i stala iz sve snage na izvrnuto stopalo i sad sam u gipsu 4 do 6 nedelja tako su mi rekli ima dva preloma na stopalu
e sad zanima me kada mi budu skinuli taj gips
da li cu moci da hodam
naravno da znam da necu moci odma normalno sve ali me zanima da li cu moci bez staka kada mi skinu gips da idem posto je stopalo u pitanju.
nisam sigurna ali pominjali su neku dzojsovu kost ili dzonsonovu ili tako nesto
hvala vam puuno unapred na odgovoru
srdacan pozdrav
slomljena noga
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: slomljena noga
Necete moci da hodate bez staka duze vreme.
Samo neka to sraste bez operacije! Posl ecete sve lako kad krenete na rehabilitaciju.
Vec sad uzmite uput za fizijatra kako bi sto pre zakazali terapije pa da pocnete cim skinete gips...
Samo neka to sraste bez operacije! Posl ecete sve lako kad krenete na rehabilitaciju.
Vec sad uzmite uput za fizijatra kako bi sto pre zakazali terapije pa da pocnete cim skinete gips...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: slomljena noga
izvinite jos jednom na smetnji hvala vam puno na odgovorima i strpljenju
a mozete li mi rec orijentaciono (znam da je to stvar individualna i od slucaja do slucaja )
ali me samo zanima orijentaciono posle koliko vremena tj posle gipsa za koliko cu moci da hodam?
hvala unapred
a mozete li mi rec orijentaciono (znam da je to stvar individualna i od slucaja do slucaja )
ali me samo zanima orijentaciono posle koliko vremena tj posle gipsa za koliko cu moci da hodam?
hvala unapred