Negde sam procitala da je kao pravi simptom napada slepog creva zapravo velika razlika izmedju temperature merene pod pazuhom i bazalno, pa me zanima da li je to tacno i koja razlika izmedju tih temperatura bi na slepaka ukazivala?
Hvala!
slepo crevo
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
osecam bol u donjem desnom delu stomaka i predelu desnog jajnika, ne previse intenzivan, ali konstantan. Malo bi se bol (vise nelagodnost) prenosi u desnu butinu. Bol se javio u toku dana po malo, da bi veceras bio konstantan. U medjuvremenu sam dobila i dijareju, i ucestalo mokrim.
Nisam imala ceo dan temperaturu, a sad imam 37,3.
(inace 10ak dana vucem neku prehladu - kasalj i osecam se blago predgripozno)
Posto ide vikend necu moci kod lekara, pa me situacija malo plasi. Koji su simtomi upale slepog creva? I kad je alarmantno?
molim Vas za odgovor sto pre.
Nisam imala ceo dan temperaturu, a sad imam 37,3.
(inace 10ak dana vucem neku prehladu - kasalj i osecam se blago predgripozno)
Posto ide vikend necu moci kod lekara, pa me situacija malo plasi. Koji su simtomi upale slepog creva? I kad je alarmantno?
molim Vas za odgovor sto pre.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
To kod Vas vise lici na cisttis ili ginekolosku upalu. Dijareja nije tipicna za appendicitis, niti ucestalo mokrenje.
Uzmite (ako niste alergicni) Bactrim 2x2 i Enterofuryl 4x1, drzite dijetu i pijte cajeve.
Uzmite (ako niste alergicni) Bactrim 2x2 i Enterofuryl 4x1, drzite dijetu i pijte cajeve.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.