Molio bih nekoga od doktora da mi kaze u cemu se radi.. Pitao sam u mestu gde zivim ali kazu da nije zabrinjavajuce, ali iz dana u dan sve vise se pojavljuje...
...
Imam problem sa slajm u grlo, po celi dan izbacujem slajm, iz dana u dan i najvise u toku dana.. Bivsi sam pusac cigara (16godina nikotina i katrana).. Pre 2 ipo godine sam prestao da pusim... Neznam vise sta da radim... Dali je moguce da posle 2 ipo godine tek izbacujem slajm nakupljen u plucima??? Ali on se pojavljuje samo u grlu,, ne osetim da se ista odvaja u plucima!! Imate li neki savet sta da radim???
Slajm u Grlu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Slajm u Grlu
Испирај грло чајем од жалфије, десетак и више пута дневно.
Lek za izbacivanje slajma i protiv kaslja, 100% proveren, meni je mnogo pomogao.
Sastojci:
-6 listova lovora
-6 kasika secera
-1 limun
-2,5 deci vode
Priprema:
Prokuvati vodu i dodati lovor, nakon sto se lovor doda kuvati jos 6-10 minuta. Zatim izvaditi listove, presuti vodu u cinuju da se moze mesati. Iscediti limun i sipati u tu vodu, dodati secer u vodu i mesati dok se secer ne rastopi.
Ukoliko je kasalj iritirajuci i cest, na svakih sat vremena uzeti po jednu kasikicu ali to samo prvi dan. Kanije je dovoljna samo jedna kasicica dnevno.
Sastojci:
-6 listova lovora
-6 kasika secera
-1 limun
-2,5 deci vode
Priprema:
Prokuvati vodu i dodati lovor, nakon sto se lovor doda kuvati jos 6-10 minuta. Zatim izvaditi listove, presuti vodu u cinuju da se moze mesati. Iscediti limun i sipati u tu vodu, dodati secer u vodu i mesati dok se secer ne rastopi.
Ukoliko je kasalj iritirajuci i cest, na svakih sat vremena uzeti po jednu kasikicu ali to samo prvi dan. Kanije je dovoljna samo jedna kasicica dnevno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 21, 2016 2:09 pm
Hvala na uputstvima,,, samo ja nemam nikakve bolove a ni kasalj,, jedino se nakasljem sa namerom da izbacim slajm iz grla,, mutno bele boje,, najvise bude ujutru kad ustanem,, posle tokom dana bude kao gelasta masa,, i cesce me natera da skoro povratm zbog gadnog osecaja u ustima... Ipak probacu vase savete,, jedino za Zalfiju bice malo teze, jer gde zivim i kakvo je zdravstvo, moras prvo da trazis dozvolu od njih a u slobodnoj prodaji nema. Da ne idem u detalje
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нема жалфије у слободној продаји?! А где то живиш?
Има ли соде бикарбоне и петролеја за осветљење?
Има ли соде бикарбоне и петролеја за осветљење?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 21, 2016 2:09 pm
Hehehe mogu samo da se nasmejem na tvoj komentar *aaaca*..... Vidis, za tvoju informaciju zivimo u takvom svetu gde nista nije vise zdravo jer sve sto je zdravo ide poglavarima, a mi narod smo samo pokusni kunici na kojima testiraju razne (nazvane tablete i vakcine). Ovde zovu Zalfiju Slvia, to joj je ustvari ime... Ako nisi znao koristili su je za narkotike i nema je u slobodnoj prodaji (za tvoju informaciju). Mozda nekad ili nikad budes znao ako izadjes iz Srbije... Ovde i za obicni lek za grip moras dobiti odobrenje od doktora da ga kupis.... E u takvom ja mestu zivim a sigurno da ima petroleja i sode bikarbone!!! Zelis li jos sta..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ниси ми рекао где живиш?