Slaba Cirkulacija? Pomoc!
Slaba Cirkulacija? Pomoc!
Imam 19 godina, i vec 3 meseca osecam kako mi je desna ruka i noga ponekad od jednom samo postanu usporene i tesko ih pomeram a uz to mi budu hladni dlanovi i kada je toplo napolju, takodje osecam cudne osecaje u glavi tesko se koncentrisem razmisljam i pospan sam dosta, da li je to slaba cirkulacija ili je nesto drugo? Krva slika mi je dobra, skener glave takodje. Ali ovo me strasno iritira, bas mi je tesko osecam non-stop kao da sam u nekom drugom svetu nekako ne realno, ne mogu da se skoncentrisem i da razmisljam kao ranije 100%.. Da li neko zna sta to moze biti, a ako je slaba cirkulacija kako se to moze pobljsati? pijem magneziujm sumece tablete i poceo sam da uzimam andol 100 mg da vidim oce li mi ista biti bolje. Inace sam gojazan i dosta vremena provodim sedeci na racunaru, a sada sam poceo cesce da izlazim napolje.
Re: Slaba Cirkulacija? Pomoc!
dobro je ako si poceo da izlazis i to nastavi da sto vise izlazis i setas ako vec nista drugo-a dobro bi bilo da se bavis nekim fizickim aktivnostima-rano je da sebi to cinis covece--to je samo zbog tvojih losih zivotnih navika.
Re: Slaba Cirkulacija? Pomoc!
Ma ja sam postao anksiozan jos evo ima skoro godinu dana i od tada sam osecajo razne simptome i mnogo sam se stresirao oko svakih, i kad god osetim nesto ja trazim po internetu sta moze da bude i onda pronadjem nesto najgore..
Isao sam 2 puta u urgentni centar i 2 puta sam radio skener glave sve je bilo uredu, krvna slika takodje, ekg srca uredu takodje, svi neuroloski pregledi sve sve.
Jedino sto nisam radio to je dopler krvnih sudva ili kako se vec proverava taj protok ali nemam nigde nista oteceno, ali jednostavno imam neki osecaj u glavi zbunjenosti i kao da ne zivim 100% vec nekih 60%.. jednostavno se tako osecam i ponekad u toku dana mi dlanovi postanu hladni i odmah cudni napadi nesvestice kada mi se to desi, poceo sam sada da se vise krecem i nadam se da ce mi pomoci jer stvarno ne znam, plasim se tih mozdanih i srcanih udara mnogo.. ne bih voleo da me zadesi tako nesto u 19-oj godini...
Isao sam 2 puta u urgentni centar i 2 puta sam radio skener glave sve je bilo uredu, krvna slika takodje, ekg srca uredu takodje, svi neuroloski pregledi sve sve.
Jedino sto nisam radio to je dopler krvnih sudva ili kako se vec proverava taj protok ali nemam nigde nista oteceno, ali jednostavno imam neki osecaj u glavi zbunjenosti i kao da ne zivim 100% vec nekih 60%.. jednostavno se tako osecam i ponekad u toku dana mi dlanovi postanu hladni i odmah cudni napadi nesvestice kada mi se to desi, poceo sam sada da se vise krecem i nadam se da ce mi pomoci jer stvarno ne znam, plasim se tih mozdanih i srcanih udara mnogo.. ne bih voleo da me zadesi tako nesto u 19-oj godini...