Slab apetit,mršavljenje,vručica..
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Slab apetit,mršavljenje,vručica..
Već malo duže vrijeme imam jako slab apetit,gubim kile,za 2g sam izgubio 12kg,u zadnje vrijeme imam često temperaturu i znojim se malo.
ljetos sam vadio krv i sve je bilo u redu i radio UZ i bila mi je malo uvecana jetra ali u granicama.
Molim pomažite
ljetos sam vadio krv i sve je bilo u redu i radio UZ i bila mi je malo uvecana jetra ali u granicama.
Molim pomažite
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Opet ja sa cuvenim pitanjem: da li je radjena analiza na hepatitis B i C i na HIV??!!
Ako nije..........uradi!!
Pozz, majja
P.S. Naravno, ne kazem ja da ti to imas (pu pu daleko bilo), ali i te analize treba da postanu deo nasih sistematskih pregleda!!
Ako si u Bgd-u na HIV mozes besplatno da se testiras u studentskoj poliklinici (u Krunskoj ulici), a na ova dva markera test je priblizno oko 1.000 din po komadu!!
Ako nije..........uradi!!
Pozz, majja

P.S. Naravno, ne kazem ja da ti to imas (pu pu daleko bilo), ali i te analize treba da postanu deo nasih sistematskih pregleda!!
Ako si u Bgd-u na HIV mozes besplatno da se testiras u studentskoj poliklinici (u Krunskoj ulici), a na ova dva markera test je priblizno oko 1.000 din po komadu!!
Kazi ti toj doktorki da proveri to malo bolje...Nije tako bezeleno imati duze vremena temperaturu...A to nisu jedini virusi koji izazivaju uvecanje jetre,i gubitak apetita...Ne mora da znaci da je nesto strasno...A valjda ona moze na osnovu leukocitarne formule da vidi da li postoji virusna infekcija,pa onde da te salje na dalje analize...
-
- Stalni član
Djuu napisao:Da, ok ako ona tako kaze onda je sigurno tako.
Pozzz za Maju i Ivana
Pa mislim.....sta reci???!!

"Dr kaze"...........ok.............svakako zna, jeel??!!

Odokativnom metodom!!

Al nije moje da se namecem, i ovako me zli jezici ovde vec prozivaju da sam preopterecena........

Ja svoje rekoh, pa sad..........
Naravno, ne mora da znaci da je to u pitanju, ali svakako treba proveriti!!
Pozz, majja

-
- Stalni član
amily napisao:Kazi ti toj doktorki da proveri to malo bolje...Nije tako bezeleno imati duze vremena temperaturu...A to nisu jedini virusi koji izazivaju uvecanje jetre,i gubitak apetita...Ne mora da znaci da je nesto strasno...A valjda ona moze na osnovu leukocitarne formule da vidi da li postoji virusna infekcija,pa onde da te salje na dalje analize...
Na osnovu leuko formule ne moze da se vidi prisustvo virusa hepatititisa u krvi, niti na osnovu bilo koje druge analize, osim ako se ne urade markeri na hep.
Mogu postojati promene u nekim nalazima (transaminaze npr i dr), ali ni to nije nuzno!
Djuu, razumemo se!

Re: Slab apetit,mršavljenje,vručica..
Mozda hipotireoidizam..........jesi li proveravao hormone stitne zlezde?ivan22 napisao:Već malo duže vrijeme imam jako slab apetit,gubim kile,za 2g sam izgubio 12kg,u zadnje vrijeme imam često temperaturu i znojim se malo.
Molim pomažite
Jesi li pod nekim stresom?............Nervoza..........?