Skidanje tetovaze ?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Skidanje tetovaze ?
Imam tetovazu na ruci nije velika ali mi sada jako smeta pa bi hteo da je skinem.Da li moze da se skine laserom koliko je to efektno i gde mogu da se obratim ? Hvala.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moze da se skine ali mora biti specijalni laser za odgovarajucu boju tetovaze. Videla sam te lasere na Kongresu dermatologa u Firenci. Zaista deluju mocno ali ne znam da li ih jos negde kod nas ima.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
u zapadnim zemljama vec dugi niz godina razvijaju tehniku skidanja tetovaza laserskim zracima. do pre nekoliko godina je crvena boja bila problem, sada se i ona otklanja. laser je sam po sebi jak snop svetlosti koji razgradjuje boju u potkoznom tkivu. do sada sam sretao mali broj 100% uspelih otklanjanja tetovaze laserom. najcesce se srece po jos neka tacka koja je otisla u dublji sloj kod tetovaza na paganski nacin. kod nekih se vidi jos mesto koje je druge pigmentacije ili cak tkivo koje je lagano osteceno, nalik na tanak povrsinski oziljak.
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.