SKENIRANJE GLAVE

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
TRAGAČ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 1:20 pm

SKENIRANJE GLAVE

Post od TRAGAČ »

U avgustu 2007 god. sam imao nesreće na poslu i probijena mi je glava čelićnom armiračkom mrežom koja je otpala sa krana i sa nekih 7 metara pala je na špic i probila mi glavu. u momentu udara u glavu oduzela mi se desna strana tela, već sam pisao, ali sam se povratio skoro dosta. Bio sam na skeneru 2 puta i to 1.8.2007 odmah posle povrede i 2. 3. 2008 kontrolni skener, gde su mi dva doktora dali stalnu invalidnost od 52 posto i 56 posto. Jedan doktor je iz Holandije(52posto) koji radi na Malti i drugi maltez (56 posto), pred penzijom najbolji na Malti u toj struci. U pregovorima sam sa osiguranjem da mi isplate odštetu i oni žele da me pregleda njihov lekar. Ja sam pristao i oni me ponovo šalju na skener. Ja se bojim zbog radijacije a i imam rupu na glavi odozgo, neznam da li to povećava opasnost jer nemam zaštitni deo lobanje, odnosno imam rupu. Pitam se da li imaju prava da me teraju i treći put na skeniranje a imam CD snimak. od 2.marta ove godine i dali je i koliko opasno po mene da opet idem na radijaciju. Molim odgovarajućeg doktora da mi odgovori HVALA
TRAGAČ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 1:20 pm

ZAŠTO MI NIKO NE ODGOVORI

Post od TRAGAČ »

Zašto mi niko od doktora, ili stručnjaka neće da odgovori na moje pitanje koliko je opasna radijacija za mene i da li da idem
Mnogo hvala
Odgovori