SKENIRANJE GLAVE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
SKENIRANJE GLAVE
U avgustu 2007 god. sam imao nesreće na poslu i probijena mi je glava čelićnom armiračkom mrežom koja je otpala sa krana i sa nekih 7 metara pala je na špic i probila mi glavu. u momentu udara u glavu oduzela mi se desna strana tela, već sam pisao, ali sam se povratio skoro dosta. Bio sam na skeneru 2 puta i to 1.8.2007 odmah posle povrede i 2. 3. 2008 kontrolni skener, gde su mi dva doktora dali stalnu invalidnost od 52 posto i 56 posto. Jedan doktor je iz Holandije(52posto) koji radi na Malti i drugi maltez (56 posto), pred penzijom najbolji na Malti u toj struci. U pregovorima sam sa osiguranjem da mi isplate odštetu i oni žele da me pregleda njihov lekar. Ja sam pristao i oni me ponovo šalju na skener. Ja se bojim zbog radijacije a i imam rupu na glavi odozgo, neznam da li to povećava opasnost jer nemam zaštitni deo lobanje, odnosno imam rupu. Pitam se da li imaju prava da me teraju i treći put na skeniranje a imam CD snimak. od 2.marta ove godine i dali je i koliko opasno po mene da opet idem na radijaciju. Molim odgovarajućeg doktora da mi odgovori HVALA
ZAŠTO MI NIKO NE ODGOVORI
Zašto mi niko od doktora, ili stručnjaka neće da odgovori na moje pitanje koliko je opasna radijacija za mene i da li da idem
Mnogo hvala
Mnogo hvala