sitan crveni osip koji svrbi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
sitan crveni osip koji svrbi
Juce se mi se pojavio sitan crveni osip po stomaku (oko pupka) a danas se prosirio i svrbi.Pila sam zbog kaslja kapsule mukodina, a bila sam u gostima i pila dve tri casice alkohola, nikakvu novu hranu nisam jela, dali je to mozda alergija na lek ili sto sam pila i alkohol, sta da radim.
Re: sitan crveni osip koji svrbi
To je alergija koja se javi zbog materijala(sintetika)odece koja je do tebe. Da bi se izgubila treba da nosis pamucne majce-peglane i da mazes nesto protiv alergije-sinopen npr.
ovo ti pisem iz iskustva - meni se ista takva alergija javila u trudnoci prosle godine u leto i bila sam kod lekara koji mi je rekao da zbog vrucina se koza upali a majca koja je od nekog materijala koji nije pamuk iziritira kozu i ona bukne.
mada skoro mi se bila javila opet, ali posto jos nisu pocele vrucine ukapirala sma da je razlog bio samo materijal, ali se brzo povukla.
Inace, alergija je dosadna, meni je npr. i dugo trajala, skoro celu trudnocu(povuce se pa opet izbije i tako u krug0, jer ja nisam mogla da koristim nikakve medikamente, vec sam mazala talk sa mentolom da mi hladi kozu da ne bi svrbelo.
ovo ti pisem iz iskustva - meni se ista takva alergija javila u trudnoci prosle godine u leto i bila sam kod lekara koji mi je rekao da zbog vrucina se koza upali a majca koja je od nekog materijala koji nije pamuk iziritira kozu i ona bukne.
mada skoro mi se bila javila opet, ali posto jos nisu pocele vrucine ukapirala sma da je razlog bio samo materijal, ali se brzo povukla.
Inace, alergija je dosadna, meni je npr. i dugo trajala, skoro celu trudnocu(povuce se pa opet izbije i tako u krug0, jer ja nisam mogla da koristim nikakve medikamente, vec sam mazala talk sa mentolom da mi hladi kozu da ne bi svrbelo.