sijede dlake u 16oj

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
mode
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 14, 2007 9:13 pm

sijede dlake u 16oj

Post od mode »

pozdrav
imam 16 godina i na desnoj strani iza uha nedavno mi se na 2 mjesta pojavilo nekoliko bijelih dlaka... da li se to nekome dogadjalo i sta je uzrok tome... jednom sam farbo taj dio kose,a moze postoji neki drugi uzrocnik.. i kako se to lijeci,inace imam osjetljivu kozu
unaprijed hvala
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Ne leci se jer nije bolest :lol: Prosto receno, poceo si da sedis. Nista strasno, moja mama je osedela sa 18, a ja sam sa 19 pronasla prvu sedu vlas. To naravno ne znaci da ces osedeti skroz. Mozda su to samo 2-3 sede dlake i neces dalje sedeti a mozda i hoces. Ma ne opterecuj se, na to ionako ne mozes da utices, a srecom zivimo u vremenu u kome su farbe itekako dostupne :wink:
d1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 07, 2007 1:35 pm

Post od d1 »

Од чега зависи колико ћу и када почети да сиједим?Да ли то може да буде наслиједно?Моја бака има око 75 година (не знам тачно,заборавио сам :lol: ) и само око 20% косе јој је осиједило.
mode
Novi član
Novi član

Post od mode »

samo sto ima i na nogama po koja dlaka,i to bas se vidi na mjestu gdje su na kozi one bijele flekice...moze biti da mi je i farba tu unistila kosu ili sta ja znam..
cacaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 7:11 pm

Post od cacaa »

Ne moze to da se desi od farbe. Meni su sa 15 porasle dve sede, ali su mi kasnije same otpale i sad nemam nijednu vec godinama. Nema razloga za brigu.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Moze da bude nasledno, a i ne mora. NE zavisi ni od cega. Kad osedis-osedeo si :lol: Ne vredi se opterecivati time
Maki*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 1:15 pm

Post od Maki* »

Meni je skoro palo na pamet da proverim imam li sedih vlasi. Kad ja tamo a ono medjutim :) Uglavnom na predelu iznad ušiju... nije mi uopšte jasno od čega mi to može biti kada sigurno nije nasledno. Jednom sam imala jako neprijatan dogadjaj - preplašila sam se na smrt. Da li je moguće da je od straha? :/
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Јаој људи...и ја сам почела да седим.
И то не баш неколико власи.
Бар сам плава, па се не види толико.
v3sn4
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 23, 2007 12:12 am

Post od v3sn4 »

Pozdrav,i da te obradujem,ja imam 27godina i prve sede vlasi sam dobila u 15godina i to ne jedna nego par njih na vise mesta!Sada sam seda vise od mojih roditelja,naravno farbam se inace sam prirodna crnka.Nisam bila ni kod kakvog doktora,cula sam da je tako nesto nasledno,a deda,otac moje majke,je rano osedeo!Tako da nebudi tuzan ima i gorih od tebe...i mislim da nema leka tome!Pozdrav i ne nerviraj se oko toga,pokusaj da naviknes na to!
mode
Novi član
Novi član

Post od mode »

hvala svima.... ma to je ono po 3-4 dlake na dva mjesta iznad uha
Slika
Odgovori