Sijeda kosa ?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm

Sijeda kosa ?

Post od goodbyemylover »

Htio sam da pitam nekoga ako mi moze dati neki savjet zasto imam sijedu kosu ? Imam 19godina, a sve ovo pocelo je prije 1-2godina, nisam imao kakvi jaki stres. Imao sam dugu kosu par puta, pa se osisao , pa jednom se osisao skroz celavo, i od tad nisam pustao kosu nimalo da raste, sad je pustam da raste , i ispod imam sijede dlake, i to dosta njih.
E i da prije sam imao bas crnu kosu, sto vise nije slucaj, i imam perut(prije sam koristio jedan dermatoloski sampon ljubicaste boje unutra, majkoseb tako nesto , odma mi je perut nestajala od njega ali ga ne proizvode vise). I ponekad sam stavljao maslinovo ulje , to je to.

Ako imate bilo koji savjet sta da uradim da ne dobijam vise sijedi bio bi dobrodosao, ne svidja mi se da ofarbam kosu jer sam musko, a i primjetilo bi se. Hvala.

I da dodam, imam bujnu kosu, nije nesto meka, kosa mi ne opada nesto puno, ponekad malo vise dlaka ako je to vise, ponekad par njih. Zaboravio sam da dodam, da mi otac ima skroz bijelu kosu , nije skroz celav, ali eto ima malo kose,ali kao mlad ono 30god nije imao bijelu kosu.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Re: Sijeda kosa ?

Post od ontario »

Ne sekiraj se to je familijarno i nista ne mozes uraditi jedino da se ofarbas u svoju boju prirodne kose,prije nego sto si posedeo,to ti je jedina opcija.
Ne sekiraj se ovde se farbaju i muski tako da ne mislis da se nesto ismijavam.
Nista se nece primetiti ako kupis istu boju koje ti je bila kosa.
Pozdrav :wink:
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član

Post od goodbyemylover »

ontario napisao:Ne sekiraj se to je familijarno i nista ne mozes uraditi jedino da se ofarbas u svoju boju prirodne kose,prije nego sto si posedeo,to ti je jedina opcija.
Ne sekiraj se ovde se farbaju i muski tako da ne mislis da se nesto ismijavam.
Nista se nece primetiti ako kupis istu boju koje ti je bila kosa.
Pozdrav :wink:
A izgleda...blago meni, malo gela ili vode kad stavim kosa mi je bas crna :) A da se ofarbam, nesto mi se ne svidja da se farbam svakih 2mjeseca. Da li ima koji medicinski preparat da kosa postaje malo crnija ? Sampon neki.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Neka ti izvuku pramenove,neces se morati farbati stalno i nece se videti toliko seda kosa
Preparat ne postoji jedino perika,a to ti ne treba.
I ja sam sva seda ,inace mi je kosa tamno smeda pa zato imam pramenve,seda se ni ne vidi :wink: :wink:
Mislim plave/bele pramenove.moj sin ih je imao prije i lepo izgleda,ima puno mladih.
Srecna Nova Godina
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član

Post od goodbyemylover »

ontario napisao:Neka ti izvuku pramenove,neces se morati farbati stalno i nece se videti toliko seda kosa
Preparat ne postoji jedino perika,a to ti ne treba.
I ja sam sva seda ,inace mi je kosa tamno smeda pa zato imam pramenve,seda se ni ne vidi :wink: :wink:
Mislim plave/bele pramenove.moj sin ih je imao prije i lepo izgleda,ima puno mladih.
Srecna Nova Godina
Takodje :)

Necu pramenove, musko sam...

I ako mi moze ko preporuciti neki medicinski sampon protiv peruti bilo bi dobro, hvala :)
Odgovori