posto u ovom trenutku na forumu koji inace pratim (Onkologija) nema ni jednog lekara, molim da mi neko kaze sta znace sledece sifre:
C 77.9 i Z 51.1
moj otac ima dijagnostifikovan karcinom baze jezika (C 14.1), iza sebe ima dva ciklusa hemo terapije i na otpusnoj listi mu pored ove prve sifre stoje i one dve gore pomenute.
Hvala
Sifarnik bolesti
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Sifarnik
Hvala,
Vec sam se uplasila da ima 2 nezavisna karcinoma. Inace, i ja trenutno idem na hemo terapiju (C56 - TAXOL CBDCA protokol) pa sam poprilicno paranoicna.
Doduse, mnogo manje nego pre mesec dana kada sam mislila da cu se prosto rasprsnuti od napada panike, gusenja i nekog unutrasnjeg pritiska. Po preporuci lekarke iz Psiholoskog savetovalista na IORS-u, otisla sam kod psihijatra te sada pijem Ksalol i Zoloft pa mi je mnogo lakse.
Mada, kada sam procitala nus pojave Zolofta nije mi bilo sve jedno.
Nadam se da sve to nece dugo potrajati!
pozdrav
Vec sam se uplasila da ima 2 nezavisna karcinoma. Inace, i ja trenutno idem na hemo terapiju (C56 - TAXOL CBDCA protokol) pa sam poprilicno paranoicna.
Doduse, mnogo manje nego pre mesec dana kada sam mislila da cu se prosto rasprsnuti od napada panike, gusenja i nekog unutrasnjeg pritiska. Po preporuci lekarke iz Psiholoskog savetovalista na IORS-u, otisla sam kod psihijatra te sada pijem Ksalol i Zoloft pa mi je mnogo lakse.
Mada, kada sam procitala nus pojave Zolofta nije mi bilo sve jedno.
Nadam se da sve to nece dugo potrajati!
pozdrav