Sexualna Glavobolja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
tehnickagreska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2012 3:34 pm

Sexualna Glavobolja

Post od tehnickagreska »

Postovani.
Neznam dali se na ovu temu vec pisalo i pitalo ali moja posljednja dva sexualna iskustva su bila katastrofalna.

Dakle pri kraju tog cina obavezno sam osjetio strasnu glavobolju koja je prosli put trajala par sati a danas traje citav dan.
Guglajuci sam vidjeo da u sustini nebi trebalo da je nesto opasno ,medjutim pitanje je kako to izbjeci i dali se moze sprijeciti.
Bio bih zahvalan na bilo kojem savjetu .
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Sexualna Glavobolja

Post od vasa »

Ja sam vec pisao o toj temi---no kod mene je slucaj ponekad da samo nekoliko minuta imam jak bol u potiljku--kako dodje tako prodje,,ni jedan konkretan savet osim da je verovatno problem sa cirkulacijom i pritisko--na koji ne znam kako da uticem u tim momentima vec sam to resio na taj nacin-sto popijem aspirin pre sledeceg seksa a posle se oslobodim pa narednih puta i ne pijem i bude ok.
slali su me na snimanje glave al nisam isao.
Jel imas ti problema sa prostatom--ja nesto sumnjam da ima veze sa tim posto imam prostatitis--hronicni.
tehnickagreska
Novi član
Novi član

Post od tehnickagreska »

Ne problem sa prostatom nemam,ono sto sam primjetio je da mi ponekad varira pritisak i da inace imam ubrzan rad srca,a trenutno i upalu sinusa,sto se tice bolova oni su gotovo pa nepodnosljivi i krecu od vrata pa onda udaraju u glavu .Strah me je prosto da probam ponovo jer iskustvo je stvarno extremno.
tehnickagreska
Novi član
Novi član

Post od tehnickagreska »

Ne problem sa prostatom nemam,ono sto sam primjetio je da mi ponekad varira pritisak i da inace imam ubrzan rad srca,a trenutno i upalu sinusa,sto se tice bolova oni su gotovo pa nepodnosljivi i krecu od vrata pa onda udaraju u glavu .Strah me je prosto da probam ponovo jer iskustvo je stvarno extremno.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Јесте, баш смо дискутовали о томе и ево ја ћу кратко да поновим. Ја сам исто имао жестоке истоветне проблеме.

Проблем ти је поремећа циркулација крви кроз рамени појас до главе као и згњечени нерви у тим истим укоченим мишићима. Иди на јачу масажу да ти разбију укочене мишиће у раменом појасу и између лопатица. Постоје и згодне статичне вежбе за опуштање наведених мишића. Проблем са овим мишићима може да изазове главобоље, проблеме са видом, повећање притиска, утрнутост екстремитета, поремећај срчаног ритма итд.

Добром масажом и редовним вежбама, бићеш као нов за седам дана.

Осим тога почни да постепено повећаваш количину воде коју пијеш.

Имаш о томе доста текста на мом сајту Аца Савети Здравље.
tehnickagreska
Novi član
Novi član

Post od tehnickagreska »

Zahvaljujem na savjetima
Odgovori