Postovani.
Neznam dali se na ovu temu vec pisalo i pitalo ali moja posljednja dva sexualna iskustva su bila katastrofalna.
Dakle pri kraju tog cina obavezno sam osjetio strasnu glavobolju koja je prosli put trajala par sati a danas traje citav dan.
Guglajuci sam vidjeo da u sustini nebi trebalo da je nesto opasno ,medjutim pitanje je kako to izbjeci i dali se moze sprijeciti.
Bio bih zahvalan na bilo kojem savjetu .
Sexualna Glavobolja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Sexualna Glavobolja
Ja sam vec pisao o toj temi---no kod mene je slucaj ponekad da samo nekoliko minuta imam jak bol u potiljku--kako dodje tako prodje,,ni jedan konkretan savet osim da je verovatno problem sa cirkulacijom i pritisko--na koji ne znam kako da uticem u tim momentima vec sam to resio na taj nacin-sto popijem aspirin pre sledeceg seksa a posle se oslobodim pa narednih puta i ne pijem i bude ok.
slali su me na snimanje glave al nisam isao.
Jel imas ti problema sa prostatom--ja nesto sumnjam da ima veze sa tim posto imam prostatitis--hronicni.
slali su me na snimanje glave al nisam isao.
Jel imas ti problema sa prostatom--ja nesto sumnjam da ima veze sa tim posto imam prostatitis--hronicni.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 26, 2012 3:34 pm
Ne problem sa prostatom nemam,ono sto sam primjetio je da mi ponekad varira pritisak i da inace imam ubrzan rad srca,a trenutno i upalu sinusa,sto se tice bolova oni su gotovo pa nepodnosljivi i krecu od vrata pa onda udaraju u glavu .Strah me je prosto da probam ponovo jer iskustvo je stvarno extremno.
-
- Novi član
Ne problem sa prostatom nemam,ono sto sam primjetio je da mi ponekad varira pritisak i da inace imam ubrzan rad srca,a trenutno i upalu sinusa,sto se tice bolova oni su gotovo pa nepodnosljivi i krecu od vrata pa onda udaraju u glavu .Strah me je prosto da probam ponovo jer iskustvo je stvarno extremno.
Јесте, баш смо дискутовали о томе и ево ја ћу кратко да поновим. Ја сам исто имао жестоке истоветне проблеме.
Проблем ти је поремећа циркулација крви кроз рамени појас до главе као и згњечени нерви у тим истим укоченим мишићима. Иди на јачу масажу да ти разбију укочене мишиће у раменом појасу и између лопатица. Постоје и згодне статичне вежбе за опуштање наведених мишића. Проблем са овим мишићима може да изазове главобоље, проблеме са видом, повећање притиска, утрнутост екстремитета, поремећај срчаног ритма итд.
Добром масажом и редовним вежбама, бићеш као нов за седам дана.
Осим тога почни да постепено повећаваш количину воде коју пијеш.
Имаш о томе доста текста на мом сајту Аца Савети Здравље.
Проблем ти је поремећа циркулација крви кроз рамени појас до главе као и згњечени нерви у тим истим укоченим мишићима. Иди на јачу масажу да ти разбију укочене мишиће у раменом појасу и између лопатица. Постоје и згодне статичне вежбе за опуштање наведених мишића. Проблем са овим мишићима може да изазове главобоље, проблеме са видом, повећање притиска, утрнутост екстремитета, поремећај срчаног ритма итд.
Добром масажом и редовним вежбама, бићеш као нов за седам дана.
Осим тога почни да постепено повећаваш количину воде коју пијеш.
Имаш о томе доста текста на мом сајту Аца Савети Здравље.
-
- Novi član
Zahvaljujem na savjetima