Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
multipraktik napisao:Jao sto me sramota...
Gde bre danas ima nevinih ?
Imam jos jedno pitanje, da li je moguce da se devojka koja je imala malo momaka tako dobro otvori i navlazi da je ja skoro i ne osecam ???
Pa pazi, nije samo stvar u tome kolika je ona "jama", nešto je i do tvojih "kvaliteta".
Je li,dete,jer ti to kao imas problem ili samo provociras? Ako imas 18 god(sto ja cisto sumnjam, narocito ako je provokacija), sta tebe toliko briga za devojcin"staz". Ti si toliko siguran u sebe i svoje kvalitete, pa je doticna samo problem?! Neces ti nikad uzivati u sexu, sa takvim pitanjima,ko god da si i koliko god da imas godina, a ni ta devojka sa kojom si...
JER ne mogu da precutim
kad postavljas pitanje ne pisese i ne kazes JER nego JEL
u ovom mnogi grese pa neka se i ljute kad ih opomenem JER smatram da je u pitanju neznanje a ne nemarnost prilikom pisanja-sto mogu i da precutim.
vasa napisao:JER ne mogu da precutim
kad postavljas pitanje ne pisese i ne kazes JER nego JEL
u ovom mnogi grese pa neka se i ljute kad ih opomenem JER smatram da je u pitanju neznanje a ne nemarnost prilikom pisanja-sto mogu i da precutim.
TI KAO DA IMAŠ DESET GODINA.PA POBOGU MOJE DIJETE OD DESET GODINA ZNA VIŠE OD TEBE
A IME" MULTIPRAKTIK"trebaš promijeniti u ime "minipraktik" i obavezno se javiti doktoru S E X O L O G U