Bas pomazes, ubilo se.. Pogotovo posto svima isto saspes u iice u vezi raka..
Nisam primetio vezu sa hranom, tj kada osecam nelagodu.. Mada sada ne vadim glavu iz solje posle idenja u wc prvo sam se odsekao pre neki dan kada sam video crveno svasta u stolici.. A onda sam video i zeleno.. I shvatio da sam pre toga jeo neku salatu sa svezom paprikom i krastavcima.. Sve sam ja ta lepo video u shitu.. Cudi me da to nije svareno..
'Sevanje' u abdomenu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: 'Sevanje' u abdomenu
Нешто си утриповао у вези рака јер то никад не говорим сем у зајебанцији. Сви увек мисле да је рак чак и када кихну десет пута за редом тако да нема потребе да о томе причам.
Опна од паприке и парадајза не може да се свари. Међутим ти ниси јео ништа црвено да би га било у столици.
Делује као да ти црева не раде како треба или да имаш неку локалну упалу црева баш тамо где те повремено боли.
Ако заиста имаш неку упалу црева, једино решење су пробиотици у већим количинама. Моја препорука је за Мултилак (бар један дневно) и Натрол Ацидофилус бар пет дневно. Веома је пожељан домаћи кефир, али напомињем никако из продавнице. И пробиотици се пију на празан желудац: http://*/index.html?stranica=savet ... antibiotik.
Иначе треба избегавати сву храну која може да иритира црева.
Опна од паприке и парадајза не може да се свари. Међутим ти ниси јео ништа црвено да би га било у столици.
Делује као да ти црева не раде како треба или да имаш неку локалну упалу црева баш тамо где те повремено боли.
Ако заиста имаш неку упалу црева, једино решење су пробиотици у већим количинама. Моја препорука је за Мултилак (бар један дневно) и Натрол Ацидофилус бар пет дневно. Веома је пожељан домаћи кефир, али напомињем никако из продавнице. И пробиотици се пију на празан желудац: http://*/index.html?stranica=savet ... antibiotik.
Иначе треба избегавати сву храну која може да иритира црева.
Lepo sam video crveno jer je paprika koju sam jeo bila crvena, sirova.. Ma verovatno nesto tu ne sljaka kako treba.. Mogu da krenem sa probioticima, to je najmanji problem.. Razmisljam da li da krenem po lekarima, a nece mi se..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Е па ако је паприка била црвена онда добро, ниси рекао, а углавном је жута.
Нема вајде да идеш по лекарима јер једино решење свих проблема са цревима су пробиотици и домаћи кефир. Наравно, ако будеш користио оне пробиотике са ТВ реклама или неке "специјалне" кефире из продавница, нећеш имати никакве користи већ само штете.
И мораш да будеш упоран.

Нема вајде да идеш по лекарима јер једино решење свих проблема са цревима су пробиотици и домаћи кефир. Наравно, ако будеш користио оне пробиотике са ТВ реклама или неке "специјалне" кефире из продавница, нећеш имати никакве користи већ само штете.
И мораш да будеш упоран.
Posle me svi pljuju zasto guglam, a izguglam doduse svasta nesto.. Tako i sada.. Lepo si me pitao kakva mi je stolica.. A meni je je po izgledu kao normalna, ali po onome sto sam iscitao - ne bih rekao. Naime, rec je o boji. Boja je neka bezveze, ali braon nije, kakva bi trebala da bude. Svetlija je. E sad citam, te zuta, boje gline.. Moja nije bas zuta kao sunce, a tek ne znam kakva je boja gline.. I tako..aaaca napisao:Можда си нагњечио стомак или неправилно седиш.
Каква ти је столица не ова за седење него она из дебелог црева?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Углавном лекари пљују на нас што читамо њихове књиге и претражујемо интернет.
Ако ти је столица светлија то значи проблем са јетром, гуштерачом... Може да буде муљ у жучној кеси па се јавља бол и светлија столица због мањка жучи у органима за варење.
Ево пробај са овог сајта да пронађеш "своју" боју па напиши њен "#" број:
https://www.w3schools.com/colors/colors_picker.asp
Због тога када неко пита каква ти је столица не треба да одговориш да је у реду већ да је опишеш. Око 80% оних што говоре да су у реду реално греше. Зашто? Па чим не одговрају на постављено питање, него дају свој коментар, значи да су површни.
Ако ти је столица светлија то значи проблем са јетром, гуштерачом... Може да буде муљ у жучној кеси па се јавља бол и светлија столица због мањка жучи у органима за варење.
Ево пробај са овог сајта да пронађеш "своју" боју па напиши њен "#" број:
https://www.w3schools.com/colors/colors_picker.asp
Због тога када неко пита каква ти је столица не треба да одговориш да је у реду већ да је опишеш. Око 80% оних што говоре да су у реду реално греше. Зашто? Па чим не одговрају на постављено питање, него дају свој коментар, значи да су површни.
Izvini ali stvarno ne mogu da se snadjem na ovom sajtu sa bojama.. Nista ne shvatam..
Pokusacu danas da privatno odem kod gastroenterologa na pregled.
Stvarno sam mislio da mi je sa stolicom sve ok jer kao laik stvarno ne znam kako treba da izgleda ako niie ok. Guglam ja svasta ali o boji stolice mi u zivotu nije palo na pamet da istrazujem. I NARAVNO, krenuo sam sa istrazivanjem zasto je to tako i nacitao se svega i svacega i tek mi sada nije dobro i dodje mi da se upucam!!!!!!
Pokusacu danas da privatno odem kod gastroenterologa na pregled.
Stvarno sam mislio da mi je sa stolicom sve ok jer kao laik stvarno ne znam kako treba da izgleda ako niie ok. Guglam ja svasta ali o boji stolice mi u zivotu nije palo na pamet da istrazujem. I NARAVNO, krenuo sam sa istrazivanjem zasto je to tako i nacitao se svega i svacega i tek mi sada nije dobro i dodje mi da se upucam!!!!!!
https://ibb.co/85QR7xj
Nasao sam ovaj neki prikaz boja..
Imao sam nuzdu pre nekih pola sata i uporedio onako ugrubo da mi je boja stolice kao broj 19, gore desno.. Eto..
Nasao sam ovaj neki prikaz boja..
Imao sam nuzdu pre nekih pola sata i uporedio onako ugrubo da mi je boja stolice kao broj 19, gore desno.. Eto..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па то је мало светлије од онога што кажу да треба да буде. Не делује ништа опасно.
Da, bio sam kod lekara. Rekao mi je da je boja ok.. Dobio sam lek protiv gasova u stomaku, pa cemo videti..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Не сећам се да си рекао да имаш гасове. У цревима или желуцу?