Seroxat

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
pera007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 12:24 pm

Seroxat

Post od pera007 »

Psihijatar mi je prepisao ovaj lek, ali pomalo se bojim da li da krenem sa terapijom.
Bio sam kod vise psihijatara, i nijedan mi nije preporucio AD, pa sad nisam siguran da nije previse jak za mene...
Da li da ga pijem ili da se konsultujem sa jos nekim psihijatrom ili sta da radim...?
tara-bg
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 22, 2006 10:12 pm

Re: Seroxat

Post od tara-bg »

Zavisi sta je problem.
Ako ti je vec psihijatar prepisao zasto ga ne bi pio.
U slucaju da si i dalje skeptik, onda poseti jos nekog psihijatra.
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Ne brini, poslusaj lekara!
Meni je jako pomogao! I nemoj se uplasiti ako ti se stanje pogorsa prvih 8 dana, ubrzo ce krenuti na bolje!
Majare82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 03, 2012 7:11 pm

Post od Majare82 »

Drugi put sam na forumu uopšte :) , prvi razlog je bio kada sam posle 10 godina odlučila da se obratim lekaru zbog anksioznosti..i svih stvari koji idu uz to...elem, dobila sam seroxat. Lekove tog tipa nisam nikada koristila, i naravno da sam bila u panici da počnem da ga pijem, isto toliko sam bila smorena od svih mogućih napada panike i svega ostalog. Onda sam se jedno veče napravila pametna i posetila fovaj forum ( što vam lekar koji vas leči NIKADA ne bi preporučio ).. toliko sam groznih stvari pročitala da više uopšte nisam bila sigurna šta želim. Bla, bla... Pijem ga već nekoliko meseci i osećam se mnoogo bolje, bez napada panike, uz redovan odlazak na razgovor kod psihologa, rad na sebi, sa osobom koja me podržava,,,... sve je OK. Volela bih da oni koji ovo čitaju bar jednom ne tripuju :) i počnu. Forum me je samo natripovao na gomilu nus pojava koje su INDIVIDUALNE, ja sam ih imala isključivo kad sam o to me razmišljala..i to je to ! Želim vam svima brz oporavak :D
Odgovori