Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Seksualno prenosive bolesti
PostPoslato: Uto Jul 17, 2018 10:57 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2018 10:46 am
Postovi: 3
Imao sam odnos bez zastite sa devojkom koju sam tek upoznao koja je lekar po zanimanju iz Austrije. Prije samog odnosa mi je davala da popijem tabletu na kojoj pise ugravirano GSI roze boje, sot nisam uradio. Rekla mi je da je to kao neka zamena za kondom jedna vrsta zastite da se ona i ja zastitimo. Posumnjao sam kasnije da nije hiv zarazena ili slicno na sta mi je odgovorila da nije. Međutim ta tableta mi je sumnjiva i kako sam kucao po netu moze da da bude Complera. Imali smo samo jedan odnos vaginalni i nesto kratko analni i oralni strah me da nisam zarazen od nje ako moze neko obajsenjenje da li mi je opravdan strah da nisam dobio hiv hepatis c i slicno. Ona je ina državljanka Austrije i nista ne znam o njoj sto mi stvara dodatni stres. Inace pogledao sam joj papire neke medicinske imala je operaciju karcinoma vagine.Ta tabelat i sve to dovodi me u sumnju molim pomoc hvala.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Seksualno prenosive bolesti
PostPoslato: Sre Jul 18, 2018 2:30 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Postovi: 10526
Па треба да идеш на тестирање. Нема ти друге.

_________________
Форум се распао па не могу да пратим нове коментаре. Можете да ми пишете на емаил записан на мом сајту www . aca . rs под Контакт.

Имајте на уму да све савете користите на сопствену одговорност.
>
aa_aca, aa aca, aaaca


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Seksualno prenosive bolesti
PostPoslato: Čet Jul 19, 2018 4:59 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 12:36 am
Postovi: 230
Nije ti prenela nista, opusti se, ne prenosi se to tako kako mnogi misle. Jedino sta ti je mogla preneti gljivice, kondilome ili neke druge izrasline ali to bi primetio.

Ta tableta je mogla biti samo nesto za stimulaciju i odlaganje ejakuacije da duze imate odnos.

Cuo sam od nekoliko njih da su pre odnosa isli u apoteku po neke tablete koje su dosta skupe i da posle toga odnost traje mnogo duze. Ta tableta je verovatno bila to i nista vise.

Ali ako sumljas idi i testiraj se.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Seksualno prenosive bolesti
PostPoslato: Pet Jul 20, 2018 9:11 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2018 10:46 am
Postovi: 3
Hvala na odgovorima. Jedini mi je nacin da se ona testira i da vidim test sto cu pokusati od nje da trazim mada tesko. A druga stvar je da cekam dva tri meseca pa da se ja testiram jer ne moze ranije kontaktirao sam za to, a ko c toliko cekati ima da puknem. Ona je ljekar pa moguce da dodje do tih tabletica i razumije jos iz Austrije, odprilike kako mi je objasnila to je neka profilaksa tableta koja stiti od zaraznih bolesti prije svega hiva da se ne prenese kao zamjena za kondom. Pokazala mi je kasnije i home quicoral test za hiv da ima u stanu i da se moze testirati i u kucnoj varijanti e to me je dodatno uplasilo sto nosa to uz sebe, madda sva je cudna malo jer je uz sve pshijatar. U krajnjem slucaju poksacu da budem dobar i da je uslovim za nastavak veze da se testiramo zajedno, ako me panika uhvati i odbije razmisaljam da intevenisem preko policije da postoji sumnja da je namerno prenela zaraznu bolest pa da je oni prinude na test ako je to moguce jer je i strana drzavljanka pa ima neke sumnje. Da li neko zna kolika je vjerovatnoca da se samo jednim vagnalnim oralnim i kratko analnim odnosom prenese hiv. i posle koliko najkrace vremena se pojavljuju simptomi u koliko su slucajev obavezni. hvala


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Seksualno prenosive bolesti
PostPoslato: Pet Jul 20, 2018 11:08 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 12:36 am
Postovi: 230
Napisao sam ti u prethodom postu da se to ne prenosi tako kako mnogi misle i verovatnoca je 0%.
Ako sumljas idi privatno i testiraj se, nemoj u drzavne ambulante jer se tu dosta ceka. Ukoliko ti je nesto prenela, mada verovatnoca je mnogo mala, onda ces sa tim papirima moci odma otici u policiju.
I nemoj se seksati na prvi pogled. :lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Seksualno prenosive bolesti
PostPoslato: Pet Jul 20, 2018 3:03 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2018 10:46 am
Postovi: 3
Hvala Chipsi puno oraspolozio si me ako ikad bude prilike castim te za ovo samo da sve dobro prodje. Cuo sam se sa ljekarom iz te oblasti kaze mi da dva mjeseca sacekam. Ma nemam ja nista od toga da je prijavim policiji nego da znam samo jel ona cista ako jeste onda sam i ja. Psihicki bice mi tesko da odradim test mada rekli su mi da me prethodno pripreme razgovaraju. Ma necu vise pomsiliti na seks pogotovo na ovaj nacin samo da sve bude ok ponovo cu se roditi : ) Proslo je 11 dana nemam nikakvih simtoma fizicki se ekstra osjecam samo psihicki lose zabrinut nisam raspolozen bas. Ali ovo mi je tolika pouka i skola da vece nisam imao i neka svima bude jaca nego pet fakulteta. Mozda je privolim da ode samnom da se testira u mom prisustvu u konataktu sam snjom mozda me i poslusa. Kontaktirao sam kolegu iz policije kaze u takvim slucajevima moze se bez problema prijaviti opet cu da pokusam lepo ili sacekati dva meseca. hvala jos jednom.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: larsfloris i 97 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: