Ja i moja devojka smo oboje nevini.I zelimo da imamo seksualne odnose.
Zanima me da li postoji realna opasnost da ona zatrudni ako ja ne koristim kondom,podrazumeva se da ejakulacija ne bude unutar nje.Slusao sam mnoge price i nisam cuo da je neko zatrudneo.Verujem da opasnost od neke bolesti ne postoji s obzirom da smo nevini.Znam da i u samoj tecnosti koja sluzi da "navlazi" penis ima spermatozoida,ali kolika je realna opasnost da se desi nesto? Ako neko moze da mi razjasni sve ovo bio bih zahvalan...poz
Seks bez zastite...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Seks bez zastite...
Postoji. Prvo zato sto kao sto si i sam rekao u presemenoj tecnosti postoje spermatozoidi. Kolika je verovatnoca nezahvalno je prognozirati: cak i da je 0.1% ko tebi garantuje da neces upasti u tih baksuznih 0.1%. Pa ako hoces da se igras verovatnocom sa 17 godina i da to posle objasnjavas roditeljima...eraser_moskva napisao:Zanima me da li postoji realna opasnost da ona zatrudni ako ja ne koristim kondom,podrazumeva se da ejakulacija ne bude unutar nje.
Drugo, ako je i tebi prvi put moram da spomenem da ni ti sam ne mozes da znas da li ces uopste biti sposoban da 'izvadis na vreme'. Jedno je planirati a drugo kad se stvarno nadjes u akciji.

Jeste kondom malo bedak ali znas kako kazu - better safe than sorry. Kakvo je to zadovoljstvo ako treba svakog meseca da se strecate da li ce devojka dobiti menstruaciju. Uostalom ima sad i tankih kondoma, npr. Durexov Feather (ako se tako zove) koji minimalno smanjuju ugodjaj.
Pozdrav i srecno.

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 15, 2005 6:19 pm