savetovalista protiv droge

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
perica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2006 3:45 pm

savetovalista protiv droge

Post od perica »

postovani,

dali bi mi neko od vas mogao poslati spisak savetovalista protiv droge? Interesuje me ima li ih u blizini Arandjelovca, Lazarevca, Mladenovca? Radi se o jednoj mladoj devojci koja je obolela. Koliko je meni poznato ona je koristila drogu, a onda je i psihicki obolela. Sada joj je potrebna pomoc. Ja sam njena tetka i zivim u inostranstvu, a moja sestra mi kaze da lekar psihijatar koji leci moju sestricinu nece mojoj sestri da kaze dijagnozu bolesti. Lekar svoje usluge naplacuje u Evrima, lekove kupujem u Nemackoj, pa me intresuje sta da preduzmem i kako da pomognem pre svega sestricini a i sestri? Dali nam savetujete da sestra ode sa devojkom u neko savetovaliste protiv droge ili mozda na neku kliniku gde ce se pre svega utvrditi dijagnoza bolesti? Mojoj sestri je neprijatno da se sazna da joj je dete obolelo pa vas pitam, postoji li mogucnost da se ode negde anonimno?
U nadi da ce mi neko ko je kompetentan u ovoj oblasti odgovoriti od srca zahvaljujem.
Stana
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Moj Vam je savet da se javi u Beogradu u Zavod za lecenje bolesti zavisnosti u Ulici Teodora Drajzera, broj telefona ne znam, ali dobicete ga na 988, ili mozete se slobodno (i sto je u ovakvim slucajevima bitno) i anonimno obavestiti na AIDS info telefon 0113248235. Tu sa veoma ljubaznim osobljem mozete slobodno i bez ustrucavanja razgovarati o SVEMU, oni ce Vas uputiti dalje i sigurno Vam dati savet.
Sto se tice unutrasnjosti, zaista nisam obavestene da li postoji neka ustanova koja bi Vam bila od pomoci, ali sigurna sam da ce Vam ovde sigurno pomoci i dati potrebne informacije.
Nadam se da sam Vam pomogla.
Pozdrav
Odgovori