Savet za sprecavanje kile
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 21, 2010 7:29 pm
Savet za sprecavanje kile
Veliki pozdrav za sve korisnike ovog foruma. Ja sam Marko 1990 godiste... Bavio sam se profesionalno Kik Boksom i isao sam u teretanu, imao sam pre 2 godine tezu povredu testisa na turniru.. Od tada su poceli intezivni bolovi da mi se pojavljuju u tom i stomacnom predelu! Pre neko vece sam imao neizdrzljive bolove, obratio sam se urologu koji me je posavetovao da nosim pojaseve na treninzima... A prethodni tj. prvi put kad sam otisao kod urologa rekao mi je da stavljam hladne obloge! Uglavnom doso je do zakljucka da imam prosirene kilne kanale.. A inace testisi me bole i kad sedim i kad stojim u raznim intervalima.. Tako da sam poprilicno zbunjen i ne znam kako da se ponasam ni sta bi trebalo da radim! Da li cu morati zauvek da napustim sport, da ne bih naprezao stomak? Kako da ublazim te kilne kanale, posto mi je receno da ne mogu da se zatvore? Da li mogu postati sterilan ako dobijem kilu? Unapred vam hvala, svaki savet bi mi dobro dosao!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 21, 2010 7:29 pm
Re: Savet za sprecavanje kile
P.S. Inace sam imao urodjenu anomaliju (prosirene mokracne kanale) ne znam da li i to moze da ima veze sto su mi se sada pojavili prosireni kilni kanali...?