Savet i pomoc!!!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
sladjano
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 21, 2009 9:59 pm

Savet i pomoc!!!!!

Post od sladjano »

Pisem vam u ime koleginice!Ima jedan veci problem,a on je sledeci:kada je saznala pre tri ipo godine da joj otac boluje od raka,pocela je piti bromazepam 3 mg(naravno bez saveta lekara).Posle dve godine saznala je da joj i brat boluje od tumora testisa,pa joj je bilo malo piti bromazepam od 3 mg,pa je presla na 6 mg,koji je pila nekontrolisano.Cak je jednom isla i na ispiranje zeluca.Otac joj je preminuo pre par meseci,a brat je sada dobro posle operacije!PROBLEM JE U TOME STO NE MOZE DA SE POMIRI SA CINJENICOM DA JOJ JE OTAC PREMINUO,I NE MOZE DA ODUSTANE OD LEKOVA(POSTALA JE OVISNA)Bila je kod psihijatra i pocela je sa terapijom!

Ako neko ima neki savet za nju volela bi da se javi.Ja zelim da joj pomognem,ali iskreno ne znam kako!!! :( :( :( :( :( :(
Korisnikov avatar
mamacita
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 2:02 pm

Re: Savet i pomoc!!!!!

Post od mamacita »

bromazepam izaziva zavisnost,sad lepo posto se nakljukala i postala zavisna nek ide kod psihijatra da joj da druge lekove ANTIDEPRESIVE najverovatnije da se leci!
Slika
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Pa dobra stvar je to sto se javila psihijatru i pocela sa terapijom.
Ti joj mozes pomoci samo sto ces da joj das podrsku da istraje u tome!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Savet i pomoc!!!!!

Post od Mrs_Parker »

mamacita napisao:sad lepo posto se nakljukala i postala zavisna
Na sta ovo lici vise. Postovi su sve suroviji. Gde je empatija nestala? Ako nemate sta pametno reci ili bar utesno onda nemojte nista. Ovo je medicinski forum... valjda, i nije red da se osudjuje, presudjuje nego upucuje i savetuje.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Sladjano jako je lepo sto si njena prava prijateljica svaka ti cast!
Budi uz nju i gledaj ako mozes biti kada god te treba.Prva godina je kriticna za nju zbog bola sto je izgubila oca.Ona mora proci sve to i bice joj "lakse"ako ima nekoga pored sebe.Hvala Bogu brat joj je dobro,veoma je sretna jer te ima za pravog prijatelja.Ja sam izgubila svog oca prije 3 ipo godine i veruj mi jos uvek patim za njim.Nekada mi se cini da ce ova bol ostati vecna.
Dobro je pa je na lekovima jer bi verujem bez njih bilo puno teze.
Posto je htela sebi oduzeti zivot i bila na ispiranju zeluca posebnu paznju obrati na njene reci i njeno ponasanje.Upala je u veliku depresiju i trebao bi uvek neko biti pored nje.Pokusaj da je izvedes negde da se malo proba opustiti.Ne bi trebala provoditi vreme u kuci nego napolje jer je sada lepo vreme.Verujem da cete na kupanje uskoro.....
Zelim vam svu srecu ovoga sveta
Odgovori