Sarkoidoza

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
gocegogi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 20, 2012 11:37 pm

Sarkoidoza

Post od gocegogi »

Sarkoidoza je psihosomatska bolest koja nastaje kao posledica dizbalansa energije u telo i mozgu.Pricina najcesce su sresovi koi prezivljavamo tokom nasek zivota.Stresovi koji nam se dese najcesce produze da se desavaju u nasoj glavi.Potom nas obuzmu crne misli sravove depresije i tuga a sve to uzrukuje najcesce bolest.Ondak sve to mnozimo puta deset ragamo druge destruktivne misli.Trosimo mnogo vise energije u glavi pa zato smo umorni imunitet nam opadne,bol se pojavi a ondak strav nas obuzme.
To je sve normalno i u principu kod svih ljudi se pojavlja.Svako ima svoj strah pa mada i neosecao to.
Kada imas sarkoidozu od lekara dobijes sturi odgovor najcesce posledice i moguca pricina pa onda ti predlozi lek najcesce kortikosteroidi.Kad ih pitas kako nastaje niko nezna al to ni je samo za sarkoidozu vec i za druge autoimune bolesti.
Kortikosteroidi su isto kao da stvljate ladne obloge na skrsenu kost pa ondak kost zaraste a mozda i krivo al bitno da je pacijent ziv a mozda i ne.
Ja sam se izlesio od teske forme plucne sarkoidoze nekoristeci pronizon vec alternativnu medicinu sto neznaci da sam protiv klasicne medicine vec da moje iskustvo u borbi sa ovom opakom bolesti pokazalo je da alternativna medicina efikasnija.Na kraju su i doktori koi su me pratili to potvrdili.
Koja alternativna medicina?
Na pocetku sam poceo sa homeopatiom i imalo je nekih rezultata pojavili su se ponovo sarkoidozni plikovi koji po dan dva su se gubili kao posledica ciscenja organizma no pluca i rengen snimci su bili losi i ni je bilo nekih promena.Zatim sam koristio raifove frekfencije koje mozete da koristite za bilo koju bolest i odmah sam osetio pobolsanje.Koristio sam frekfencije za balansiranje cakre i za avtoimune bolesti konkretno plucna sarkoidoza.Tu sam metodu koristio dvanaest meseci u kombinaciju sa bioenergijom koja se pokazala najdelotvornija i najefikasnija jer energiju koja nase telo primi od bioenergetiacara je prirodna i raznovrsna a time i deluje na celi organizam pod uslovom da je bioenergeticar pravi.
Sport,priroda,joga i organska hrana su neminovni u borbi sa bolescu.
Moramo da budemo svesni da bolest potice iz mozga a i on ga moze samo izleciti.Bolest se povukla a nadam se da ce i informacija u mozgu o nje.
Odgovori