Da li sam trudna?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Tamara1000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 3:59 pm

Da li sam trudna?

Post od Tamara1000 »

Poštovani, pišem vam jer si iskreno nadam da cete mi pomoći. Naime, kasni mi menstruacija 11 dana. Kada je kasnila 8 dana uradila sam test,bio je negativan,zatim i sljedeceg dana sam ponovila test,takodjer bio negativan. Testovi su GraviGnost mini. Ja se nadam da nisam trudna jer imam 19 god.i vec pola godine imam sexualne odnose sa deckom. Rijetko smo koristili kondom,ali je uvijek ejakulirao izvan mene. I prije mi je znalo kasniti,ali ne vise od 7 dana. Molim vas za pomoc.
Tamara1000
Novi član
Novi član

Re: Da li sam trudna?

Post od Tamara1000 »

molim vas da mi odgovorite ,ocajna sam
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

odgovor na pitanje da li ste trudni moze dati sa velikom tacnoscu test, a sa sigurnoscu ginekolog.
naravno da jeste moguce ostati u drugom stanju u pomenutom slucaju, doduse sa malom verovatnocom ali jeste moguce i desava se.
ako ste odlucili da stupite u seksualne odnose, i to rizicne, jer ne koristite kondom - ova neizvesnost je jos i najmanja cena koja se moze platiti...
barone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 7:54 am

Post od barone »

Desava se da kasni, bez problema... moja devojka je imala taj problem. Znam da sam se par puta ispalio, a posle sam oguglao, tipa ma nije sigurno, ni prosli put nije bilo. :)
Mozda ces odmah dobiti cim se opustis i ne pravis sebi vise stres.
Nisam doktor, ali iz iskustva sam primetio ako devojka ima neki poremecaj, pre svega stres, ali moze i prehlada , desava se da dobije ranije ili kasnije a ne u terminu. O ovome bi trebalo da pisu ovde i pojasne ti vise a ne ja da pricam o tome. Ovo sam napisao iz iskustva, da se i meni desavalo taj problem (tj mojoj devojci, ali razumem kroz sta prolazis) koji ti imas, i ispostavilo se da je lazna uzbuna ( sto naravno ne znaci suprotno )
barone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 7:54 am

Post od barone »

Jos da dodam, da je mojoj devojci kasnilo i mesec dana pa joj se posle poremete datumi...
Ako nista drugo, proverices partnera koliko je uz tebe uz ovakve situacije... :) Nije to samo tvoj problem vec i njegov, i ne moze samo jedan da preuzme odgovornost.
Tamara1000
Novi član
Novi član

Post od Tamara1000 »

Hvala ti puno. Meni 12 dana kasni i razumijes brigu. Nadam se da cu dobiti jer nisu valjda oba testa pogrijesila. A partner je uz mene :D
Odgovori