Pozdrav, juce sam povredio prst, posekao sam ga tako sto sam skidao lim sa baterije, a lim je bio rdjav, i zvao sam i pitao doktora da pitam da li da uzmem vakcinu protiv tetanusa posto je proslo 10g i jedna nedelja od poslednje, rekao mi je da uzmem tetalpan i tetavaksal, i jutros sam isao da me spricaju, rekli su mi da ne pijem alkohol danas i sutra, a ja sam zaboravio i pio sam 1 casu vina oko 5-6h kasnije.
Da li sam tom jednom casom od 0.2 pokvario efekat vakcine i tog htig-a sto su mi dali, jel treba da idem po nov? Ispio sam mnogo vode malopre, u pokusaju da eliminisem alkohol sto pre, nisam siguran da li je to od neke koristi...
Da li sam pokvario vakcinu koju sam primio jutros?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 15, 2016 4:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Da li sam pokvario vakcinu koju sam primio jutros?
bilo bi dobro da si pokvario efekat vakcine , ali nisi
ne znas kako se prave vakcine i koliko su opasne po zivot
ne znas kako se prave vakcine i koliko su opasne po zivot
-
- Novi član
Kako to mislis, opasne po zivot? Opasnije od tetanusa?
Zasto mislis da su opasne? Jesi li ti doktor?
nece ti nista biti , ali jako su opasne.. prave se od virusa , bakterija i raznih antigena u malim kolicinama kako bi "naterao" organizam da se navikne na tu mali kolicinu stetnih k*uraca.. u skucaju da dodje do infekcije ili sl... da prepozna strano telo i unisti ga...korisnicko-ime napisao:Kako to mislis, opasne po zivot? Opasnije od tetanusa?
-
- Novi član
_david_ napisao:nece ti nista biti , ali jako su opasne.. prave se od virusa , bakterija i raznih antigena u malim kolicinama kako bi "naterao" organizam da se navikne na tu mali kolicinu stetnih k*uraca.. u skucaju da dodje do infekcije ili sl... da prepozna strano telo i unisti ga...korisnicko-ime napisao:Kako to mislis, opasne po zivot? Opasnije od tetanusa?
Upravo si opisao kako one funkcionisu... I dalje ne shvatam kako su opasne, ali OK.