sagorevaci masti

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bolonja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 16, 2002 1:00 am

Post od bolonja »

Da li neko zna koje su stetne posledice sagorevaca masti,koje firme su najbolje i za koliko nedelja se skida odredjena kilaza?Ali najbitniji su mi stetni efekti ovih preparata.
Jeremija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 24, 2002 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Jeremija »

Pa generalno ovako: kloni se prepatata tipa ephedrin, clenbuterol (o hormonima tiroidne zlezde i da ne govorimo), a trazi preparate na bazi prenosnika masti, npr. aminoalkohola holina, inozitola ili aminokiseline l-carnitine-a.Ovi preparati ti mogu pomoci da oslabis(normalno uz odgovarajucu dijetu i fizicku aktivnost, jer ce poboljsati i olaksati transport i mobilizaciju masti.
Od firmi koje kod nas mozes naci(mislim da prvenstveno mislis na firme koje proizvode sportske prepatate) najkvalitetnije su ti Twinlab i Ultimate Nutrition(i kod jednih i kod drugih mozes naci L-karnitin, za ovo drugo ne znam, davno sam van tokova).
Kod tih preparata neces imati stetnih dejstava (neces ni od nekih mambo-dzambo preparata tipa "dobitna kombinacija vitamina i minerala, koja regulise metabolizam i mrsavite bez gladovanja i dijete", ali od njih neces ni omrsati).Sve ostalo, sto ti garantuje veliki gubitak u kilazi, a ima "zasticene i patentirane" sastojke nemoj da uzimas. Tako veliki gubitak kilaze za kratko vreme mogu da izazovu samo dve stvari: Katabolicki hormoni i diuretici, a u oba slucaje zdravlje ce ti biti ugrozeno.
Najbolje je da za dijetu uz taj preparat konsultujes nekog lekara ili nutricionistu, pa polako, kako si dobijao, tako i da gubis.
Bolujem od tisucu poznatih i dvije tisuce neistrazenih bolesti...
Odgovori