RSV virus
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
RSV virus
Imam problem sa RSV virusom ( IgG 3.90 , IgM 2.39) i sa nedostatkom gvozdja u krvi. Kasljem vise od dva meseca. Uradila sam preglede kod ORL i pulmologa isve je u redu. Kasalj se malo smiri kada uzimam pastile i cajeve, ali problem je temperatura koja se povremeno javlja i obicno bude izmedju 37.2 - 37.7. Da li je to uobicajeno za ovaj virus i sta je efikasno u njegovom suzbijanju?
Re: RSV virus
Јел ти хоћеш да кажеш да вирус имаш више од два месеца?!
Шта пијеш од лекова и препарата уопште?
Шта пијеш од лекова и препарата уопште?
Kasljem oko dva meseca, a virus su mi pronasli pre dve nedelje. Nisam dobila antibiotike, rekli su da nema svrhe piti ih kad je virus u pitanju. Samo cajevi, vitamini, pastile za grlo, inhalacije i sl.
Постоји одличан препарат за превенцију вируса, али не знам да ли помаже када је инфекција већ у току. Имаш га на мом сајту: http://* - Савети, Здравље, Имунитет. Прави се од белога лука и комовице.
Да ли пијеш лекове против температуре и оне "лекове" што рекламирају да "сузбијају симптоме прехладе и грипа"?
Да ли пијеш лекове против температуре и оне "лекове" што рекламирају да "сузбијају симптоме прехладе и грипа"?